Tommee Tippee Blehåndklæde Twist & Click Sangenic, inklusive 12x genopfyldningspatroner, hvid
Bæredygtig
Tommee Tippee Blehåndklæde Twist & Click Sangenic, inklusive 12x genopfyldningspatroner, hvid

Tommee Tippee Blehåndklæde Twist & Click Sangenic, inklusive 12x genopfyldningspatroner, hvid


Pris
670 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A334840

EAN: 5010415510051

Tommee Tippee Blehåndklæde Twist & Click Sangenic, inklusive 12x genopfyldningspatroner, hvid
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Detaljer om produktet:
 • Click Twist & blespanden er det førende system til bortskaffelse af bleer i Europa¹.
 • Det er den eneste blespand, der vrider og pakker hver enkelt ble ind, så lugt og bakterier fanges sikkert og holder dit hjem rent og lugtfrit.
 • Den flerlagede, antibakterielle GREENFILM™ er 100 gange mere effektiv end blespande.
 • Filmen er beskyttet af Biomaster² og dræber 99 % af farlige bakterier som E. coli og Staphylococcus aureus.
 • Ved kontakt forhindrer filmen bakteriernes nedbrydning af proteiner, en proces, der er ansvarlig for mange ubehagelige lugte.
 • Det lille, tætte låg lukker alle ubehagelige lugte inde
 • Den integrerede tamper skubber bleerne dybt ned i spanden for at holde dine hænder rene
 • På trods af sin kompakte størrelse rummer denne blespand 25 % flere bleer end de førende konkurrenter*.
 • Blespanden leveres med en forudfyldt refill-kassette
 • Hver refill indeholder nok antibakteriel film til at holde i op til en måned**, afhængigt af størrelsen og antallet af bleer, der bruges.
 • For at reducere miljøpåvirkningen er vores antibakterielle, flerlagede og biobaserede GREENFILM fremstillet af bæredygtigt dyrkede sukkerrør.
 • Click Tommee Tippee Click Twist & ble-bortskaffelsessystemet er kun kompatibelt med Twist & refill-kassetter (Sangenic TEC og Simplee Sangenic refill-kassetter er ikke kompatible med denne spand).
 • Click Click For at opnå optimal ydeevne anbefaler vi, at du kun bruger originale Twist & refill-kassetter i din Twist & blespand.

¹Edge Platform Value Sales, 52 uger indtil 25. marts 2023
²Den antibakterielle beskyttelse er indeholdt i filmen og ikke i de andre komponenter i dette produkt. Filmen er behandlet med sølvbiocidet Biomaster, som er testet i henhold til ISO 22196-2011-standarden. Brug biocider på en ansvarlig måde
Click *I test med bleer i størrelse 1 holdt den almindelige Twist & 33 bleer, og den førende almindelige konkurrentmodel holdt 26 bleer.
**Testet med bleer i størrelse 1


Inkluderet i leveringen:
 • Click 1x Twist & Sangenic blebeholder
 • 12x refill-kassetter

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
803 kr
(44,61 kr / Stk)
Pris
53 kr
(0,88 kr / Stk)

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Tommee Tippee

Tommee Tippee– Hygiejnisk affaldssystem til bleer

På pinkorblue.dk kan du nu finde det innovative affaldssystem Sangenic fra Tommee Tippee. Sangenic sikrer en komfortabel og hygiejnisk blehåndtering. Blespandene ”Ble-Twister”, ”MK4”, ”Simplee”, ”Basic” m.m. er nemme at betjene og holder puslepladsen dejlig ren samt lugtfri. Systemet kan rumme op til flere bleer på én gang, således at du kan bruge din kostbare tid samme med din baby, fremfor at tømme blespanden. Hver ble forsegles efter brug enkeltvis i flere lag af folie, hvilket giver en optimal bakteriehæmmende lugtbeskyttelse. Den antibakterielle plastfolie dræber 99% af bakterierne og kan ligeledes købes som refill-kassetter på pinkorblue.dk.

Sangenic Blespand – En stor hjælp til hverdagen

Sangenic står for kvalitet, effektivitet og funktionalitet. Blespandende gør pusleperioden og dermed bleskiftningen mere komfortabel og er et praktisk redskab til enhver børnefamilie. Sangenic har fremstillet adskillige kvalitetsbevidste modeller, herunder ”Ble-Twister” og ”MK4” samt ”Simplee”, som skubber bleen automatisk ned i spanden takket være et hygiejnisk og advanceret easy-push låg. Bleen omsluttes i flere lag plastikfolie inden den lander i spanden og hæmmer dermed dannelsen af en ubehagelig lugt mere effektivt end traditionelle blespande.

Sangenic refill-kassetter - Hygiejne uden kompromis

Det praktiske Sangenic affaldssystem er udstyret med en rulle af plastikfolie, som omslutter bleen hygiejnisk i flere lag efter brug. De praktiske refill-kassetter af plastikfolie gør det muligt at benytte blespandende fra fødslen til pottetræningen.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Tommee Tippee Blehåndklæde Twist & Click Sangenic, inklusive 12x genopfyldningspatroner, hvid
5
16 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 15
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Tommee Tippee Blehåndklæde Twist & Click Sangenic, inklusive 12x genopfyldningspatroner, hvid
Tommee Tippee Blehåndklæde Twist & Click Sangenic, inklusive 12x genopfyldningspatroner, hvid
670 kr