Tommee Tippee Blespand Twist & Click Advanced , inkl. 19 kassetter med bæredygtig, antibakteriel Green film i hvidt
Bæredygtig
Tommee Tippee Blespand Twist & Click Advanced , inkl. 19 kassetter med bæredygtig, antibakteriel Green film i hvidt

Tommee Tippee Blespand Twist & Click Advanced , inkl. 19 kassetter med bæredygtig, antibakteriel Green film i hvidt


Vejl. pris¹
720 kr
Pris
678 kr
Fri fragt*
Du sparer
42 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A379734

Tommee Tippee Blespand Twist & Click Advanced , inkl. 19 kassetter med bæredygtig, antibakteriel Green film i hvidt
Produktdetaljer:
 • Det eneste bortskaffelsessystem, der vrider hver ble individuelt ind i hver enkelt ble
 • Ubehagelige lugte og bakterier holdes sikkert inde
 • Green film-film er 100 gange mere effektiv end bleposer
 • Den integrerede tamper skubber bleen dybt ned i skraldespanden, så dine hænder holdes rene
 • Hver genopfyldningspatron indeholder nok antibakteriel film til en måneds bleer, afhængigt af størrelsen og antallet af anvendte bleer
 • Kun filmen giver antibakteriel beskyttelse
 • Blespanden og genopfyldningskassetterne er fremstillet af 98 % genanvendt og fuldt genanvendeligt plast.
 • Den antibakterielle flerlagsfilm Green er biobaseret og fremstillet af bæredygtigt indkøbt sukkerrør
 • Twist & Click -bleenedlæggelsessystemet er kun kompatibelt med de medfølgende genopfyldningskassetter fra Tommee Tippee . Sangenic TEC & Simple e Sangenic genopfyldningskassetter er ikke egnet til denne blespand.

Materiale og dimensioner:
 • Den antibakterielle folie med flere lag Green filmfolie dræber 99 % af alle bakterier
 • Blespand: længde: 39,8 cm, højde: 30,5 cm, bredde: 27,1 cm

Opbevarings- og plejeanvisninger:
 • Du åbner låget og placerer den brugte ble i blespanden, indtil den bliver fanget. Drej derefter håndtaget, indtil det klikker. Luk låget, færdig!
 • Sæt refillkassetten i, og træk noget folie ud. Tag folien og skub den gennem hullet i blespanden. Tag derefter låget af bleposen, bind en knude i folien og sæt den fast på den medfølgende krog. Derefter kan du sætte låget på igen, og så er du færdig.
 • Når du tager låget af låget på blespanden, kan du se en kæde af individuelt indpakkede bleer. Løsn knuden fra krogen, og læg bleerne ned i blespanden.
 • Derefter skal du trække mere folie igennem og klippe folien med den integrerede skærekniv og binde en knude i toppen for at lukke den brugte folie. Brug bærehåndtaget til at tage bleerne med ud til skraldespanden.

Inkluderet i leveringen:
 • 1x Twist & Click Advanced bleispand
 • 19x foliekassette

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Tommee Tippee

Tommee Tippee– Hygiejnisk affaldssystem til bleer

På pinkorblue.dk kan du nu finde det innovative affaldssystem Sangenic fra Tommee Tippee. Sangenic sikrer en komfortabel og hygiejnisk blehåndtering. Blespandene ”Ble-Twister”, ”MK4”, ”Simplee”, ”Basic” m.m. er nemme at betjene og holder puslepladsen dejlig ren samt lugtfri. Systemet kan rumme op til flere bleer på én gang, således at du kan bruge din kostbare tid samme med din baby, fremfor at tømme blespanden. Hver ble forsegles efter brug enkeltvis i flere lag af folie, hvilket giver en optimal bakteriehæmmende lugtbeskyttelse. Den antibakterielle plastfolie dræber 99% af bakterierne og kan ligeledes købes som refill-kassetter på pinkorblue.dk.

Sangenic Blespand – En stor hjælp til hverdagen

Sangenic står for kvalitet, effektivitet og funktionalitet. Blespandende gør pusleperioden og dermed bleskiftningen mere komfortabel og er et praktisk redskab til enhver børnefamilie. Sangenic har fremstillet adskillige kvalitetsbevidste modeller, herunder ”Ble-Twister” og ”MK4” samt ”Simplee”, som skubber bleen automatisk ned i spanden takket være et hygiejnisk og advanceret easy-push låg. Bleen omsluttes i flere lag plastikfolie inden den lander i spanden og hæmmer dermed dannelsen af en ubehagelig lugt mere effektivt end traditionelle blespande.

Sangenic refill-kassetter - Hygiejne uden kompromis

Det praktiske Sangenic affaldssystem er udstyret med en rulle af plastikfolie, som omslutter bleen hygiejnisk i flere lag efter brug. De praktiske refill-kassetter af plastikfolie gør det muligt at benytte blespandende fra fødslen til pottetræningen.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Tommee Tippee Blespand Twist & Click Advanced , inkl. 19 kassetter med bæredygtig, antibakteriel Green film i hvidt
5
22 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 20
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Tommee Tippee Blespand Twist & Click Advanced , inkl. 19 kassetter med bæredygtig, antibakteriel Green film i hvidt
Tommee Tippee Blespand Twist & Click Advanced , inkl. 19 kassetter med bæredygtig, antibakteriel Green film i hvidt
Vejl. pris¹ 720 kr
678 kr