Fortrydelsesret

Hvis du ikke skulle være tilfreds med den vare/de varer du har modtaget, så har du som kunde altid 14-dages returret. Fristen for at anmelde ønske om returnering starter fra det tidspunkt, du har modtaget varen.  Du behøver altså ikke at have sendt varen retur indenfor 14 dage, for at fortrydelsesretten skal gælde. For hver returnering tager vi et fast gebyr på 79 kr per pakke.  


Sådan returnerer du en vare:

1. Ønsker du at benytte dig af fortrydelsesretten, så har du mulighed for at oprette et returlabel via denne link.
2. Pak varen/varerne ordentligt ind og brug den originale emballage samt en beskyttende transportemballage, svarende til den, varen blev leveret i.
3. Du kan nu returnere varen/varerne til pinkorblue.dk ved at sætte det tilsvarende returlabel på pakken.
4. Gem pakkenummeret og kvitteringen indtil pakken er returneret til os. Så snart vi har modtaget din pakke, modtager du en automatisk e-mail fra os, der bekræfter dette.  


Bemærk: Fortrydelsesretten gælder ikke varer med brudt forsegling, hvilket betyder, at vi garanterer refundering af alle varer, så længe de er i ubrugt stand, når de returneres til os.
Alle tags, etiketter og original emballage skal være intakte, og varerne må ikke beskadiges, bruges eller vaskes. Af sundheds- og hygiejniske årsager accepterer vi ikke returnering af sutter og sutteflasker, brystpumper, undertøj eller badetøj.
 

Formular til fortrydelsesret: 

Download pdf 
Formular til fortrydelsesret