reer ble taske
Vejl. pris¹
56 kr
Pris
53 kr
(0,88 kr / Stk)
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A343228

EAN: 4013283850114

reer ble taske
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A343228.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Brugsanvisning

Selv når du er væk fra dit puslebord, f.eks. når du handler i byen eller går på legepladsen, bliver du nødt til at skifte dit barn på et eller andet tidspunkt. Ofte kan du ikke smide bleen ud med det samme, og nogle gange skal den fulde ble endda med i bleposen. Det giver imidlertid ikke kun ubehagelige lugte, men fører også til til tilsmudsning af det stadig friske babytøj. Med bleposerne fra reer kan du smide beskidte bleer komfortabelt, hygiejnisk og med en god lugt. Takket være de praktiske funktioner er taskerne altid klar til brug i nødstilfælde.

Praktisk og hygiejnisk bortskaffelse af bleer til babyer
Takket være brugen af et særligt rivefast materiale og de praktiske bærehåndtag til nem lukning gør reer bleposen det muligt at bortskaffe brugte bleer på hygiejnisk vis. Desuden forhindrer den væsketætte film lækage og beskytter dermed friske bleer eller babytøj, der kommer i kontakt med posen. Diskret citronduft fjerner ubehagelige lugte.

Nem individuel fjernelse
Bleposerne er i en praktisk dispenser. Den brede åbning gør det muligt at tage poserne hurtigt ud i nødstilfælde. Når rullen med 20 poser er brugt op, kan dispenseren nemt genopfyldes med en af de to ekstra ruller. De enkelte poser er nemme at adskille og fjerne takket være den forklippede rivelinje.

Ideel til at tage med på farten
Dispenseren er også udstyret med en robust Metal l karabinhage. Det gør den endnu mere praktisk at bruge, når du er ude og på farten. Du skal blot fastgøre den til din blespandstaske, så er dispenseren altid lige ved hånden - uden at du skal rode rundt i din taske.

Produktdetaljer:
 • Farve: sort
 • Med praktisk dispenser og karabinhage - individuelt aftageligt
 • Praktisk og hygiejnisk bortskaffelse af babybleer
 • Ideel til hjemmet og på farten
 • Rejsefast materiale, væsketæt
 • Behagelig frisk duft eliminerer ubehagelige lugte
 • Med bærehåndtag til nem lukning
 • Kan også bruges som en spytpose
 • Kapacitet: ca. 1,5 liter
 • Materiale: plast, Metal l
 • Leveringsomfang: dispenser med karabinhage, 3 x 20 poser

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Reer

REER – Når sikkerheden kommer først

Den tyske virksomhed REER blev grundlagt 1922 og har derfor i mere end 90 år produceret og leveret kompetente sikkerhedsprodukter. Under mottoet ”Mere sikkerhed til børn” udtrygger REER deres kerneværdier: sikkerhed og tryghed til de helt små er virksomhedens øverste prioritet. Med produkterne fra REER kan forældrene skabe sikre omgivelser, som deres børn kan opdage og udforske uden bekymringer. REER tilbyder blandt andet sikkerhedsgitre, flaskevarmere, skabslåse, sengegitre, babyalarmer, varmelamper til puslebordet og yderligere uundværlige produkter til hverdagen. Alle produkter fra REER bliver testet og lever op til de europæiske sikkerhedskrav samt høje kvalitetsstandarder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: reer ble taske
5
5 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 4
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

reer ble taske
reer ble taske
Vejl. pris¹ 56 kr
53 kr
(0,88 kr / Stk)