Teddy HERMANN® Wombat 26 cm
Pris
216 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A304982

EAN: 4004510914266

Teddy HERMANN® Wombat 26 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Den søde wombat fra Hermann Teddy Collection er en del af serien ""Teddy-Hermann forklarer"".
Wombat er designet på en særligt realistisk måde, på sin etiket lærer små naturforskere interessante og sjove fakta om wombat og dens levesteder.

Wombat er lavet af høj kvalitet plys og fyldt med blød polyesteruld. Det plysdyr fra Teddy-Hermann kombinerer både børns og forældres krav: tæt på naturen såvel som børnevenligt designet og med mange kærlige detaljer meget omhyggeligt behandlet.

Produktoplysninger:
  • Mål (længde x bredde x højde): 26 x 15 x 16 cm.
  • materiale: plys, polyester
  • alder: fra 3 år

Plejeinstruktioner
Vaskes i 30 grader på skånsom cyklus med uldvaskemiddel. Spin ved maksimalt 600 omdrejninger. Derefter lufttørres. Sæt ikke tørretumbleren i.


Om Teddy HERMANN®ANN ®
Virksomheden Teddy-Hermann® fra den frankiske Hirschaid i Bayern er en familievirksomhed, der dedikerer sig selv i fjerde generation til hjertet emne ""blødt legetøj"". De naturlige mærkede nuttede dyr fra Hermann Teddy Collection er noget meget specielt og overbeviser ikke kun med deres kærlige detaljer, men også med den ekstremt høje kvalitet. Alt plyslegetøj gennemgår strenge produkttest i uafhængige og anerkendte testlaboratorier."

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Teddy HERMANN® Wombat 26 cm
5
15 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 13
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Teddy HERMANN® Wombat 26 cm
Teddy HERMANN® Wombat 26 cm
216 kr