Teddy HERMANN® Vaskebjørn 29 cm
Bæredygtig
Pris
238 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A304981

EAN: 4004510925293

Teddy HERMANN® Vaskebjørn 29 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Uanset om det er drømmende timer med at kæle eller vildt lege i børneværelset - den kælebløde vaskebjørn fra Hermann Teddy Collection er klar til alle eventyr.
Vaskebjørnen er ikke kun velegnet til leg og kæle - den skærer også en fin figur som et vildt tilbehør til hjemmet.

Vaskebjørnen er lavet af plys af høj kvalitet og fyldt med blød polyesteruld.
Det plysdyr fra Teddy-Hermann kombinerer både børns og forældres krav: tæt på naturen såvel som børnevenligt designet og med mange kærlige detaljer meget omhyggeligt behandlet.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 45 x 16 x 18 cm.
  • materiale: plys, polyester
  • Alder: fra 0 år

Plejeanvisning
Vaskes i 30 grader på en blid cyklus med uldvaskemiddel. Spin ved maksimalt 600 omdrejninger. Derefter lufttørres. Sæt ikke tørretumbleren i.


Om Teddy HERMANN®ANN ®
Virksomheden Teddy-Hermann® fra den frankiske Hirschaid i Bayern er en familievirksomhed, der dedikerer sig selv i fjerde generation til hjertet emne ""blødt legetøj"". De naturlige mærkede nuttede dyr fra Hermann Teddy Collection er noget meget specielt og overbeviser ikke kun med deres kærlige detaljer, men også med den ekstremt høje kvalitet. Alt plyslegetøj gennemgår strenge produkttest i uafhængige og anerkendte testlaboratorier."

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Bæredygtighed

Genbrugsmateriale

Genbrugsmateriale opnås fra genbrugte affaldsprodukter. For eksempel kan nyt plastgarn fås fra PET-flasker til fremstilling af tekstiler. Genbrug er således med til at give affald, der allerede er i omløb, nyt liv. Derudover kræver recyclingprocessen normalt mindre energi, kemikalier og vand end produktion af nye materialer. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af genbrugsmaterialer, omfatter for eksempel Global Recycled Standard og Repreve-mærket.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Teddy HERMANN® Vaskebjørn 29 cm
5
15 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 12
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Teddy HERMANN® Vaskebjørn 29 cm
Teddy HERMANN® Vaskebjørn 29 cm
238 kr