Teddy HERMANN® Spider 16 cm
Pris
124 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A304980

EAN: 4004510926566

Teddy HERMANN® Spider 16 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Et højt lys for små eventyrere er denne naturligt designede edderkop fra Hermann Teddy Collection. Med sine bløde lemmer inviterer det fantasifuldt spil, men er også perfekt til at kæle og elske.

Edderkoppen er lavet af plysj af høj kvalitet og fyldt med blødt polyestervatter.
Teddy-Hermann tøjdyr kombinerer både børns og forældres krav: tæt på naturen såvel som børnevenligt designet og med mange kærlige detaljer meget nøje behandlet.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 16 x 18 x 7 cm.
  • materiale: plys, polyester
  • alder: fra 0 år

Plejeinstruktioner
Vaskes i 30 grader på skånsom cyklus med uldvaskemiddel. Spin ved maksimalt 600 omdrejninger. Derefter lufttørres. Sæt ikke tørretumbleren i.


Om Teddy HERMANN®ANN ®
Virksomheden Teddy-Hermann® fra den frankiske Hirschaid i Bayern er en familievirksomhed, der dedikerer sig selv i fjerde generation til hjertet emne ""blødt legetøj"". De naturlige mærkede nuttede dyr fra Hermann Teddy Collection er noget meget specielt og overbeviser ikke kun med deres kærlige detaljer, men også med den ekstremt høje kvalitet. Alt plyslegetøj gennemgår strenge produkttest i uafhængige og anerkendte testlaboratorier."

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Teddy HERMANN® Spider 16 cm
Teddy HERMANN® Spider 16 cm
124 kr