Tommee Tippee Sterilisator Advanced Super-Steam elektrisk, hvid
-19%
Vejl. pris¹
469 kr
Pris
382 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
87 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A335284

EAN: 5010415232366

Tommee Tippee Sterilisator Advanced Super-Steam elektrisk, hvid
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Alle forældre ønsker at beskytte deres små børn, og derfor er Tommee Tippee's Advanced Super-Steam sterilisator designet til at dræbe virus* og 99,9 % af bakterierne.

Med dampens helt naturlige rengøringskraft dræber denne sterilisator 99,9 % af skadelige bakterier og husholdningsbakterier uden skrappe kemikalier og efterlader ingen snavsede rester. Og da damp kommer ind på svært tilgængelige steder, kan du være sikker på, at den steriliserer de svært tilgængelige steder og fjerner bakterier, der kan sidde tilbage i flasker, brystvorter, brystpumper og andet tilbehør, selv efter grundig vask.

Sterilisatoren Advanced Super-Steam fra Tommee Tippee passer til de fleste sutteflasker, sutter og tilbehør til mælkepumper og har håndtag, der gør den let at løfte.

Indholdet forbliver sterilt i 24 timer med låget lukket**, hvilket gør denne sterilisator perfekt til natmadning. Tænd den, inden du går i seng, så har du altid frisk steriliserede flasker klar. Og hvis du har travlt, er det ikke noget problem, for sterilisatoren Advanced Super-Steam fra Tommee Tippee kan sterilisere op til 6 flasker på kun 5 minutter, så du hurtigt kan tilberede frisk mad til din baby på ethvert tidspunkt af dagen.

Produktdetaljer:
  • Dræber virus* og 99,9 % af bakterierne
  • Til sterilisering og tørring
  • Naturlig rengøringskraft uden kemikalier
  • Kan holde sutteflasker sterile i op til 24 timer
  • Op til 6 flasker kan steriliseres på én gang
*Testet mod Coronavirus (testet i henhold til EN 16777) og Influenza H1N1
**Når steriliseringscyklussen er afsluttet, kan du enten fjerne indholdet og bruge det straks eller lade låget være lukket, så forbliver indholdet sterilt i op til 24 timer.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Tommee Tippee

Tommee Tippee– Hygiejnisk affaldssystem til bleer

På pinkorblue.dk kan du nu finde det innovative affaldssystem Sangenic fra Tommee Tippee. Sangenic sikrer en komfortabel og hygiejnisk blehåndtering. Blespandene ”Ble-Twister”, ”MK4”, ”Simplee”, ”Basic” m.m. er nemme at betjene og holder puslepladsen dejlig ren samt lugtfri. Systemet kan rumme op til flere bleer på én gang, således at du kan bruge din kostbare tid samme med din baby, fremfor at tømme blespanden. Hver ble forsegles efter brug enkeltvis i flere lag af folie, hvilket giver en optimal bakteriehæmmende lugtbeskyttelse. Den antibakterielle plastfolie dræber 99% af bakterierne og kan ligeledes købes som refill-kassetter på pinkorblue.dk.

Sangenic Blespand – En stor hjælp til hverdagen

Sangenic står for kvalitet, effektivitet og funktionalitet. Blespandende gør pusleperioden og dermed bleskiftningen mere komfortabel og er et praktisk redskab til enhver børnefamilie. Sangenic har fremstillet adskillige kvalitetsbevidste modeller, herunder ”Ble-Twister” og ”MK4” samt ”Simplee”, som skubber bleen automatisk ned i spanden takket være et hygiejnisk og advanceret easy-push låg. Bleen omsluttes i flere lag plastikfolie inden den lander i spanden og hæmmer dermed dannelsen af en ubehagelig lugt mere effektivt end traditionelle blespande.

Sangenic refill-kassetter - Hygiejne uden kompromis

Det praktiske Sangenic affaldssystem er udstyret med en rulle af plastikfolie, som omslutter bleen hygiejnisk i flere lag efter brug. De praktiske refill-kassetter af plastikfolie gør det muligt at benytte blespandende fra fødslen til pottetræningen.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Tommee Tippee Sterilisator Advanced Super-Steam elektrisk, hvid
4.5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Tommee Tippee Sterilisator Advanced Super-Steam elektrisk, hvid
Tommee Tippee Sterilisator Advanced Super-Steam elektrisk, hvid
Vejl. pris¹ 469 kr
382 kr