10% på børneværelse m.m. 🛏️
10% på børneværelse m.m. 🛏️
kopiér koden:
PGE17955
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig kuponen
Tommee Tippee Flasker Tættere på Nature 4 x flaske mod kolik 260 ml gennemsigtig 0m+

Tommee Tippee Flasker Tættere på Nature 4 x flaske mod kolik 260 ml gennemsigtig 0m+


Pris
271 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A314811

Tommee Tippee Flasker Tættere på Nature 4 x flaske mod kolik 260 ml gennemsigtig 0m+
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med Closer to Nature flasker har det aldrig været nemmere at skifte mellem bryst og flaske. I samarbejde med ammeeksperter har Tommee Tippee udviklet en ny sutteform, der gør det nemt at sutte, og som efterligner den naturlige fleksibilitet og bevægelse i moderens bryst. Kombineret med denne flaskes super sensitive n ventil opmuntrer den din babys medfødte sugeadfærd, så de kan drikke på en afslappet og nem måde.

Gennembrudssut
Sutten r evolution äre blev udviklet i samarbejde med ammeeksperter og mødre for at efterligne brystets naturlige kurve, strækning og bevægelse. Så flasken Closer to Nature gør det nemmere for både dig og dit barn at fodre. Den bløde silikonesut føles som ægte hud og bøjer og strækker sig blidt under amningen for at efterligne den naturlige amningsproces.

Særligt følsom Easi-Vent-ventil
Niplen med langsomt flow har en ekstra følsom ventil, der forhindrer overdreven luftstrøm. Det betyder, at dit barn sluger mere mælk og mindre luft.

Brystlignende form
Flasken Closer to Nature 's brystformede, større brystvorte gør det nemt for dit barn at sutte og støtter overgangen mellem flaske og bryst.

Kompakt tredobbelt form
Den kompakte form på flaskerne Closer to Nature gør det muligt for dit barn at drikke i en naturlig position, tæt på mor eller far. Flasken kan nemt holdes på tre måder - komfortabelt i hele hånden, som en traditionel flaske med bred hals, eller på bunden. Det gør det behageligt for både dig og dit barn at fodre.

Let at rengøre og bruge
Tættere på Nature flasker og sutter er nemme at rengøre og fylde. De tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine og er lette at holde på grund af deres lave vægt. På hætteglasset er der angivet en millimeter. Flasken har en hætte, der lukker hygiejnisk og ikke lukker bakterier ind.

Babys sikkerhed
For at være på den sikre side er alle Tommee Tippee Closer to Nature flasker BPA-fri.

Produktdetaljer:
  • Ny form på brystvorten for nem sugning
  • Super sensitive s ventil
  • Blød, naturlig silikone sut
  • Praktisk flaske med brystvorte med langsomt flow
  • BPA-fri
  • 4 x anti-kolik flaske

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Tommee Tippee

Tommee Tippee– Hygiejnisk affaldssystem til bleer

På pinkorblue.dk kan du nu finde det innovative affaldssystem Sangenic fra Tommee Tippee. Sangenic sikrer en komfortabel og hygiejnisk blehåndtering. Blespandene ”Ble-Twister”, ”MK4”, ”Simplee”, ”Basic” m.m. er nemme at betjene og holder puslepladsen dejlig ren samt lugtfri. Systemet kan rumme op til flere bleer på én gang, således at du kan bruge din kostbare tid samme med din baby, fremfor at tømme blespanden. Hver ble forsegles efter brug enkeltvis i flere lag af folie, hvilket giver en optimal bakteriehæmmende lugtbeskyttelse. Den antibakterielle plastfolie dræber 99% af bakterierne og kan ligeledes købes som refill-kassetter på pinkorblue.dk.

Sangenic Blespand – En stor hjælp til hverdagen

Sangenic står for kvalitet, effektivitet og funktionalitet. Blespandende gør pusleperioden og dermed bleskiftningen mere komfortabel og er et praktisk redskab til enhver børnefamilie. Sangenic har fremstillet adskillige kvalitetsbevidste modeller, herunder ”Ble-Twister” og ”MK4” samt ”Simplee”, som skubber bleen automatisk ned i spanden takket være et hygiejnisk og advanceret easy-push låg. Bleen omsluttes i flere lag plastikfolie inden den lander i spanden og hæmmer dermed dannelsen af en ubehagelig lugt mere effektivt end traditionelle blespande.

Sangenic refill-kassetter - Hygiejne uden kompromis

Det praktiske Sangenic affaldssystem er udstyret med en rulle af plastikfolie, som omslutter bleen hygiejnisk i flere lag efter brug. De praktiske refill-kassetter af plastikfolie gør det muligt at benytte blespandende fra fødslen til pottetræningen.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Tommee Tippee Flasker Tættere på Nature 4 x flaske mod kolik 260 ml gennemsigtig 0m+
4.5
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Tommee Tippee Flasker Tættere på Nature 4 x flaske mod kolik 260 ml gennemsigtig 0m+
Tommee Tippee Flasker Tættere på Nature 4 x flaske mod kolik 260 ml gennemsigtig 0m+
271 kr