Tommee Tippee Perfect Prep Day & Night flaskeproducent, sort

Tommee Tippee Perfect Prep Day & Night flaskeproducent, sort


Vejl. pris¹
968 kr
Pris
909 kr
Fri fragt*
Du sparer
59 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A335283

EAN: 5010415237460

Tommee Tippee Perfect Prep Day & Night flaskeproducent, sort
Perfect Prep™ gør det hurtigere og mere præcist at forberede flasker. Det giver dig ekstra ro i sindet, fordi du ved, at dit barns flaske vil være perfekt hver gang. Design Og takket være dens særlige s er det nemt at tilberede måltider om natten.

Perfect Prep Day & Night-flasketilberederen fungerer med vand fra hanen direkte fra hanen. Det indbyggede filtersystem fjerner urenheder og andre forurenende stoffer fra vandet og afgiver den rigtige mængde vand for at opnå en præcis væskekonsistens. Det betyder, at vandet er optimalt forberedt til babymad og er lige så sikkert som friskkogt vand fra elkedlen.

Perfect Prep Day & Night-flaskefremstilleren afgiver først et "hot shot", en 70 °C varm vandstråle, der dræber alle bakterier, der måtte være i mælkepulveret. Den varme vandstråle får også pulveret til at opløses bedre. Efter "hot shot" afgives køligere vand for at sikre, at hver flaske tilberedes ved kropstemperatur - ligesom din modermælk.

Perfect Prep fungerer med alle mærker af mælkeerstatningspulver og har en justerbar base, så den passer til flasker af forskellige former og størrelser. Du skal blot måle pulveret, og Perfect Prep klarer resten.

Flaske:
Nature Det specielle design af anti-kolik-serien fra Closer to hjælper med at forhindre, at der dannes luftbobler i mælken, og gør docking lettere for at undgå, at dit barn sluger luft under madning. Luften ledes gennem ventilen ind i luftkammeret i bunden af flasken, uden at der dannes bobler i mælken.


Anti-kolik-teknologi Den unikke anti-kolik-teknologi sikrer optimal udluftning under fodring via et rør- og ventilsystem. Luften kommer ind i flasken og slipper ud ned gennem røret i rummet i bunden. Dette trækker luften væk fra mælken, hvilket betyder mindre oppustethed og flere smil. .

BPA-fri
Advanced Tommee Tippee Alle anti-koliske sutteflasker fra er BPA-fri, hvilket giver dig absolut sikkerhed.

Bemærk: Varen har et type F-stik

Produktdetaljer:
 • Night "Perfect Prep Day & " flaske maker fra Tommee Tippee
 • Passer til alle standard babyflasker fra 120 ml
 • Højdejusterbar
 • Hurtig tilberedning af sutteflasker
 • Vandmængden doseres automatisk
 • Særdeles støjsvag tilberedning - perfekt til flaskefodring om natten
 • Digital es Display viser filterskift, opvarmet vandbeholder, lavt vandniveau, afkalkning og rengøring
 • Indbygget filtersystem
 • Filtersystemet fjerner urenheder i vandet
 • Filteret holder i op til 3 måneder
 • Dræber alle bakterier
 • Flaske ved kropstemperatur
 • Fungerer med alle mærker af mælkeerstatningspulver
 • Justerbar base, så den passer til flasker af forskellige former og størrelser
Inkluderet i leveringen:
 • 1 x flaskemaskine med filter og en flaske

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Tommee Tippee

Tommee Tippee– Hygiejnisk affaldssystem til bleer

På pinkorblue.dk kan du nu finde det innovative affaldssystem Sangenic fra Tommee Tippee. Sangenic sikrer en komfortabel og hygiejnisk blehåndtering. Blespandene ”Ble-Twister”, ”MK4”, ”Simplee”, ”Basic” m.m. er nemme at betjene og holder puslepladsen dejlig ren samt lugtfri. Systemet kan rumme op til flere bleer på én gang, således at du kan bruge din kostbare tid samme med din baby, fremfor at tømme blespanden. Hver ble forsegles efter brug enkeltvis i flere lag af folie, hvilket giver en optimal bakteriehæmmende lugtbeskyttelse. Den antibakterielle plastfolie dræber 99% af bakterierne og kan ligeledes købes som refill-kassetter på pinkorblue.dk.

Sangenic Blespand – En stor hjælp til hverdagen

Sangenic står for kvalitet, effektivitet og funktionalitet. Blespandende gør pusleperioden og dermed bleskiftningen mere komfortabel og er et praktisk redskab til enhver børnefamilie. Sangenic har fremstillet adskillige kvalitetsbevidste modeller, herunder ”Ble-Twister” og ”MK4” samt ”Simplee”, som skubber bleen automatisk ned i spanden takket være et hygiejnisk og advanceret easy-push låg. Bleen omsluttes i flere lag plastikfolie inden den lander i spanden og hæmmer dermed dannelsen af en ubehagelig lugt mere effektivt end traditionelle blespande.

Sangenic refill-kassetter - Hygiejne uden kompromis

Det praktiske Sangenic affaldssystem er udstyret med en rulle af plastikfolie, som omslutter bleen hygiejnisk i flere lag efter brug. De praktiske refill-kassetter af plastikfolie gør det muligt at benytte blespandende fra fødslen til pottetræningen.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Tommee Tippee Perfect Prep Day & Night flaskeproducent, sort
4.5
43 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 34
 
4 stjerner
| 7
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Tommee Tippee Perfect Prep Day & Night flaskeproducent, sort
Tommee Tippee Perfect Prep Day & Night flaskeproducent, sort
Vejl. pris¹ 968 kr
909 kr