Summer Sale: 10% på næsten alt*
Summer Sale: 10% på næsten alt*
Kun i dag:
LDG19967
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig rabatten
Tommee Tippee Baby Glassæt tættere på Nature
Vejl. pris¹
312 kr
Pris
301 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A310891

EAN: 5010415224507

Tommee Tippee Baby Glassæt tættere på Nature
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Flaskesæt
Tommee Tippee Closer to Nature Newborn Starter Kit - Indeholder alt, hvad du behøver for at komme i gang! Newborn Starter Set indeholder alle de flasker og brystvorter, der er nødvendige for at fodre en nyfødt med selvtillid.
Tommee Tippee Closer to Nature -serien er udviklet i samarbejde med ammeeksperter og mødre for at efterligne brystets naturlige kurve, stræk og bevægelse. Den bløde silikonesut føles som ægte hud og bøjer og strækker sig blidt under amningen for at efterligne den naturlige amning. Det gør det nemmere at kombinere amning med amning af bryst og flaske.

Særligt følsom Easi-Vent-ventil
Sutten med langsomt flow har en særlig følsom ventil, der forhindrer overdreven luftindtag. Så din lille pige indtager mere mælk og mindre luft.

Brystlignende form
Den brystlignende form på flasken Closer to Nature 's større brystvorte gør det nemt for dit barn at sutte og støtter overgangen mellem flaske og bryst.

Kompakt tredobbelt form
Den kompakte form på Closer to Nature -flaskerne gør det muligt for dit barn at drikke i en naturlig stilling, tæt på mor eller far. Flasken kan nemt holdes på tre måder - komfortabelt i hele hånden, som en traditionel bredhalset flaske eller på bunden. Dette gør det behageligt for både forældre og baby at fodre.

Let at rengøre og bruge
Flasker og sutter fra Closer to Nature er nemme at rengøre og fylde. De tåler mikrobølgeovn og opvaskemaskine og er lette at holde på grund af deres lette vægt. Flasken har millimetermarkeringer og en lukning, der lukker hygiejnisk. Så flaskerne holder bakterier ude og væsker inde.

Babys sikkerhed
For at være på den sikre side er alle Tommee Tippee Closer to Nature flasker BPA-fri.

Produktdetaljer:
  • For en naturlig tilkobling og en glidende overgang mellem flaske og bryst, hvilket gør overgangen fra bryst til flaske lettere
  • Anti-kolikventil med langsom fødeindtag for mindre luftindtag og større komfort for din baby
  • Let at holde Design og præcise fodrings- og måletiketter på flasken
  • Altid BPA- og phthalatfri for at være helt sikker
Leveringsomfang:
  • 1 x 150 ml sutteflaske med sut til langsom udstrømning
  • 2 x 260 ml sutteflaske med sut til langsom fodring
  • 2 x sutteflaske til mellemhurtig gennemstrømning
  • 1 x sutteflaske
  • 1 x flaske- og suttebørste

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Tommee Tippee

Tommee Tippee– Hygiejnisk affaldssystem til bleer

På pinkorblue.dk kan du nu finde det innovative affaldssystem Sangenic fra Tommee Tippee. Sangenic sikrer en komfortabel og hygiejnisk blehåndtering. Blespandene ”Ble-Twister”, ”MK4”, ”Simplee”, ”Basic” m.m. er nemme at betjene og holder puslepladsen dejlig ren samt lugtfri. Systemet kan rumme op til flere bleer på én gang, således at du kan bruge din kostbare tid samme med din baby, fremfor at tømme blespanden. Hver ble forsegles efter brug enkeltvis i flere lag af folie, hvilket giver en optimal bakteriehæmmende lugtbeskyttelse. Den antibakterielle plastfolie dræber 99% af bakterierne og kan ligeledes købes som refill-kassetter på pinkorblue.dk.

Sangenic Blespand – En stor hjælp til hverdagen

Sangenic står for kvalitet, effektivitet og funktionalitet. Blespandende gør pusleperioden og dermed bleskiftningen mere komfortabel og er et praktisk redskab til enhver børnefamilie. Sangenic har fremstillet adskillige kvalitetsbevidste modeller, herunder ”Ble-Twister” og ”MK4” samt ”Simplee”, som skubber bleen automatisk ned i spanden takket være et hygiejnisk og advanceret easy-push låg. Bleen omsluttes i flere lag plastikfolie inden den lander i spanden og hæmmer dermed dannelsen af en ubehagelig lugt mere effektivt end traditionelle blespande.

Sangenic refill-kassetter - Hygiejne uden kompromis

Det praktiske Sangenic affaldssystem er udstyret med en rulle af plastikfolie, som omslutter bleen hygiejnisk i flere lag efter brug. De praktiske refill-kassetter af plastikfolie gør det muligt at benytte blespandende fra fødslen til pottetræningen.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Tommee Tippee Baby Glassæt tættere på Nature
5
5 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Tommee Tippee Baby Glassæt tættere på Nature
Tommee Tippee Baby Glassæt tættere på Nature
Vejl. pris¹ 312 kr
301 kr