10% på børneværelse m.m. 🛏️
10% på børneværelse m.m. 🛏️
kopiér koden:
PGE17955
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig kuponen
NUK Skyllemiddel til rengøring 500 ml
-26%
Vejl. pris¹
61 kr
Pris
45 kr
(90 kr / 1l)
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
16 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A313180

EAN: 4008600385394

NUK Skyllemiddel til rengøring 500 ml
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NUK Rinse Cleaner: Fjerner selv genstridige mælke- og grødrester - uden at efterlade nogen rester.
Egentlig klart ... Et opvaskemaskine rengøringsmiddel fra NUK ? Selvfølgelig! Fordi NUK ved, hvad du har brug for, har NUK udviklet et opvaskemaskine-rengøringsmiddel, der rengør effektivt og er helt sikkert for dit barn. Efter skylning efterlader den ingen snavs og ingen rester af rengøringsmiddel. NUK Opvaskemiddel overbeviser uden parfume. Uden farvestoffer. Men med stor effekt. pH-neutral og allergivenlig. Fordi NUK er afhængig af naturens styrke. Med enzymer, der opløser mælk, juice og takket være den nye formel også grødrester særligt effektivt.

Resultatet er vores bedste opvaskemaskine-rengøringsmiddel nogensinde. Den indeholder kun sikre ingredienser og renser effektivt og fuldstændigt. Derfor er den ideel til rengøring af babyfade som f.eks. sutteflasker og brystvorter, kopper, spisebestik, men også stiltilbehør og vaskbart legetøj.
I øvrigt: Fordi NUK holder af naturen, er flasken med skyllemiddel NUK fremstillet af 100 % genanvendt PET. Og endnu bedre: Når den er tom, kan du genopfylde den med den praktiske genopfyldningspakke. NUK opvaskemaskinerens genopfyldningsmiddel leveres som et bæredygtigt koncentrat. Bland blot 1:1 med vand - for mindre emballageaffald.

Anvendelse:
Tilsæt en klat NUK skyllemiddel til babyflasken. Børst forsigtigt med lidt varmt vand. Skyl derefter med rent vand. Til desinfektion anbefaler NUK NUK Vario Express dampsterilisator.
Bemærk: Opbevar altid rengøringsmidlet uden for børns rækkevidde. Hvis produktet kommer i øjnene, skal du straks skylle med vand. Ved utilsigtet indtagelse skal du søge læge.

Hvordan virker NUK opvaskemiddel?
I de første måneder af livet består babyens mad af mælk og grød. De genstridige mælkeproteiner forbliver som rester i flasker, sutter og på babyfade, hvor de danner bakterier, bakterier og dårlig lugt.
For at fjerne disse rester skånsomt, har NUK udviklet opvaskemidlet NUK til opvaskemaskiner. Dette er sket uden ingredienser, som ikke er nødvendige for at rense babymad. I stedet indeholder NUK skyllemiddelet enzymer, som er særligt effektive mod mælkeprotein og fortykningsmidler.

Enzymer er også med til at nedbryde og opløse proteiner i naturen, f.eks. under fordøjelsen. Formlen i det nye opvaskemiddel er baseret på denne naturlige model. Takket være den lavviskøse konsistens spredes rengøringsmidlet hurtigt. Stædige proteiner nedbrydes af enzymerne og kan skylles ud uden at efterlade nogen rester.

Produktdetaljer:
  • Til babyvenlig og sikker rengøring af flasker og sutter - nu med endnu bedre rengøringsydelse
  • Fjerner pålideligt rester af mælk, grød, havregryn og juice takket være bioenzymkomplekset
  • Naturbaserede ingredienser, biologisk nedbrydelige, fri for parfume og farvestoffer
  • Kan skylles af uden rester, ph-hudneutral, dermatologisk testet
  • Flasken er fremstillet af 100 % genbrugsmateriale og har en ny hætte, der gør det lettere at håndtere den med én hånd

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: NUK Skyllemiddel til rengøring 500 ml
5
101 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 96
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

NUK Skyllemiddel til rengøring 500 ml
NUK Skyllemiddel til rengøring 500 ml
Vejl. pris¹ 61 kr
45 kr
(90 kr / 1l)