Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Teddy HERMANN® Gravhund stående 32 cm
p.t. udsolgt
Vejl. pris¹
156 kr
Pris
146 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A305014

EAN: 4004510913887

Teddy HERMANN® Gravhund stående 32 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Den superbløde bamse fra Hermann Teddy Collection lader intet tilbage at ønske og har alt, der gør den perfekte bamse: nuttet, blød tiger Touch-plys i høj kvalitet, et loyalt, venligt og elskeligt ansigtsudtryk og kroppen er ideel til børn at lege og kæle.

Teddy-Hermann tøjdyr kombinerer både børns og forældres krav: tæt på naturen såvel som børnevenligt designet og med mange kærlige detaljer meget nøje behandlet.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 30 x 14 x 10 cm.
  • materiale: plys, polyester
  • Alder: fra 0 år

Plejeanvisning
Vaskes i 30 grader på en blid cyklus med uldvaskemiddel. Spin ved maksimalt 600 omdrejninger. Derefter lufttørres. Sæt ikke tørretumbleren i.


Om Teddy HERMANN®ANN ®
Virksomheden Teddy-Hermann® fra den frankiske Hirschaid i Bayern er en familievirksomhed, der dedikerer sig selv i fjerde generation til hjertet emne ""blødt legetøj"". De naturlige mærkede nuttede dyr fra Hermann Teddy Collection er noget meget specielt og overbeviser ikke kun med deres kærlige detaljer, men også med den ekstremt høje kvalitet. Alt plyslegetøj gennemgår strenge produkttest i uafhængige og anerkendte testlaboratorier."

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers