Teddy HERMANN ® Husky liggende 60 cm
Bæredygtig
Pris
586 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A305009

EAN: 4004510927822

Teddy HERMANN ® Husky liggende 60 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Denne husky fra Hermann Teddy Collection er en topkandidat til titlen som "bedste ven for livet" og en fantastisk ven til at nusse og læne sig op ad.

Den er lavet af plys af høj kvalitet, fyldt med superblødt polyestervat og ligner sit naturlige forbillede på en prik.

Teddy-Hermann plysdyret kombinerer både børns og forældres krav: tæt på naturen samt børnevenligt design og særligt omhyggeligt udformet med mange kærlige detaljer.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 60 x 20 x 29 cm
  • Materiale: plys
  • fyld af 100 % genanvendt polyester
  • Alder: fra 3 år

Plejeanvisninger
Kan vaskes ved 30 grader på skånsom vaskemaskine med uldvaskemiddel. Centrifuger tørt ved højst 600 omdrejninger. Derefter lufttørres. Må ikke komme i tørretumbleren.


Om Teddy HERMANN ®
Firmaet Teddy-Hermann® fra den frankiske by Hirschaid i Bayern er en familievirksomhed, der i fjerde generation er dedikeret til det hjertelige emne "tøjdyr". De naturlige mærkerede nuttedyr fra Hermann Teddy Collection er noget helt særligt og overbeviser ikke kun med deres kærlige detaljer, men også med deres ekstremt høje kvalitet. Alle plysdyr gennemgår strenge produkttests i uafhængige og anerkendte testlaboratorier.

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Genbrugsmateriale

Genbrugsmateriale opnås fra genbrugte affaldsprodukter. For eksempel kan nyt plastgarn fås fra PET-flasker til fremstilling af tekstiler. Genbrug er således med til at give affald, der allerede er i omløb, nyt liv. Derudover kræver recyclingprocessen normalt mindre energi, kemikalier og vand end produktion af nye materialer. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af genbrugsmaterialer, omfatter for eksempel Global Recycled Standard og Repreve-mærket.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Teddy HERMANN ® Husky liggende 60 cm
5
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Teddy HERMANN ® Husky liggende 60 cm
Teddy HERMANN ® Husky liggende 60 cm
586 kr