Sylvanian Families ® Popcorn leveringstjeneste med tal
NYHED -15%

Sylvanian Families ® Popcorn leveringstjeneste med tal


260 kr
Pris
222 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
38 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A334550

EAN: 5054131056530

Sylvanian Families ® Popcorn leveringstjeneste med tal
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
De søde Sylvanian Families -babyer har bestilt lækre popcorn fra popcornleverandørerne. De fik den leveret til Sylvanian-temaparken. Fåremoderen Barbara leverer popcorn overalt. Hun har en mobil bod med en cykel. Cyklen kan også bruges som en ren cykel uden salgsstativ. I kurven på styret kan du transportere alle mulige ting. En baby eller en tvilling kan sidde på bagagebæreren.

Når popcornboden er monteret, kan Barbara tilberede og levere lækre popcorn der. Hvis du drejer håndtaget på popcornmaskinen, hopper de færdige popcorn op og ned. Derefter fylder fåremoderen popcorn i poserne og giver det til de små kunder. Men der er ikke kun popcorn her, men også muffins eller slikkepinde.

Produktdetaljer:
  • Emballagens mål (længde x bredde x højde): 28 x 7,5 x 23 cm.
  • Figurernes højde: ca. 8 cm
  • Leveringsomfang: en trehjulet cykel med kurv, et popcornstativ med popcornmaskine og paraply, en salgshylde til muffins og slikkepinde, popcornposer, popcorn, slikkepinde, muffins, poser og en moderfårfigur med et flot outfit.
  • Figurerne er bevægelige, og tøjet kan tages af og på
  • Alder: Fra 3 år

Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under tre år. Indeholder små dele, der kan sluges. Kvælningsfare!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Sylvanian Families ® Popcorn leveringstjeneste med tal
Sylvanian Families ® Popcorn leveringstjeneste med tal
260 kr
222 kr