Iskold rabat: Spar 10%!
Iskold rabat: Spar 10%!
Kopiér koden
JDM11349
00
tim
00
min
00
sek.
Kun idag!
Sylvaniske familier © Babykabel
Pris
106 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A294314

EAN: 5054131054529

Sylvaniske familier © Babykabel
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Sylvanian Families er et unikt og fortryllende udvalg af unikke dyrefigurer med charmerende og smukke huse, m ›bler og tilbeh› r. De bor, arbejder og spiller i den idylliske og vidunderlige Sylvanian Village.

K'mpe klatrestyr med Sylvanian Families baby kabelbane. De s ›de babyer kan klatre meget rundt p † leges'ttet. N † r de har n † et toppen af ???? platforme, kan de komme p † sv'vebanen og g † frem og tilbage. Hvis du tr'kker ned p † den lille tr'stamme, bev'ger kabelbanen sig, og vindm ›llen drejer. Sylvanian Families baby kabelbane leges't tilpass de ca. 21x25cm stor sv'vebane og en m'lkeharen baby figur. Velegnet til b ›rn fra 3 † r.

produktdetaljer:
  • Dimensioner kabelbane (LxH): 21 cm x 25 cm
  • h ›jde figur: ca. 6 cm
  • Leveringsomfang: sv'vebane, m'lkebunny baby figur
  • Alder: fra 3 † r

Opm'rksomhed
Ikke egnet til b ›rn under tre † r. Indeholder sm † dele, der kan sluges. Risiko for kv'lning!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Sylvaniske familier © Babykabel
106 kr