Kun i dag: 8x babypoints ♡
Kun i dag: 8x babypoints
Profitér nu
00
t.
00
min.
00
sek.
Snugglebundl Bæremiddel Mint Honningbi - Økologisk bomuld
Bæredygtig

Snugglebundl Bæremiddel Mint Honningbi - Økologisk bomuld


Variant:
  • Snugglebundl grey white stars
  • Snugglebundl Bæremiddel Mint Honningbi - Økologisk bomuld
  • Snugglebundl Bærestøtte strand green
  • Snugglebundl Baby Haze bæresele - Økologisk cotton
  • Snugglebundl Baby Buttons bæresele - Økologisk cotton

Pris
436 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A296599

EAN: 0635797397950

Snugglebundl Bæremiddel Mint Honningbi - Økologisk bomuld
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Denne Snugglebundl er en reel fordel for mødre og fædre!
Dette gør det muligt for din baby at blive løftet og lagt sig uden at vække ham eller hende. Denne innovative bærestøtte lavet af ren bomuld gør livet meget lettere. Snugglebundl er en enorm berigelse for alle mødre og daddies, for med denne nye opfindelse lykkes enhver lille og større bevægelse uden at vække din lille skat: Uanset om du ligger, løfter eller bevæger dig - alt går uden store problemer, og din baby kan fortsætte med at sove i fred og kramede op. Denne innovative bærestøtte lavet af ren bomuld gør livet meget lettere og mere bekymringsløst for dig.

Sejlet til babybilsæder og bilsæder
Snugglebundl-sejlet blev kåret til det bedste babyprodukt i de sidste to år og har vundet alle priser flere gange. Det har et innovativt designdesign og er lavet af ren bomuld. Med sine robuste håndtag er den ideel til at løfte din baby ud af autostole og babyvogne uden at vække dit barn.

Sikkerhedskrav til barnesæder og barnesæder
Sejlet Snugglebundl opfylder EUs sikkerhedsstandarder for babybilsæder og bilsæder og blev testet i henhold til EU / US retningslinjer i en crash test med 3-punkts og 5-punkts bælter. Det anbefales af jordemødre, kiropraktorer, søvneksperter og bilsædeksperter.

Babyhovedstøtte
Snugglebundl har et innovativt design med en vidunderlig understøttende forstærkning i hoved- og nakkeområdet og kroppen på din baby. Især det lille følsomme hoved er således vidunderligt beskyttet og understøttet. Din baby føles behagelig sikker rundt omkring.

Unik babyslynge til håndtering af din baby efter fødslen
Snugglebundl er en unik slynge, der lindrer ryggen og giver en god kropsholdning samt beskytter dine bækkenbundsmuskler efter fødslen , især efter et kejsersnit.

Nem at løfte og lægge din baby uden at vække ham!
Snugglebundl gør det muligt at løfte og lægge din baby let og sikkert uden vække ham / hende. Det aflaster din ryg og forhindrer dermed overdreven belastning på ryggen.

Baby klædeklud
Snugglebundl sejlet er velegnet til babyer fra 0-6 måneder og ældre (op til max. . 30 kg vægt) og har meget alsidige anvendelser, såsom amning, mild vejning, som bleetæppe, legetæppe eller kæle og babyslynge.

Tekniske data:
  • Alder: fra 0 måneder
  • Dimensioner (længde x bredde): 84 x 84 cm
  • Materiale: 100% økologisk bomuld

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Snugglebundl Bæremiddel Mint Honningbi - Økologisk bomuld
4.5
132 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 99
 
4 stjerner
| 22
 
3 stjerner
| 8
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Snugglebundl Bæremiddel Mint Honningbi - Økologisk bomuld
Snugglebundl Bæremiddel Mint Honningbi - Økologisk bomuld
436 kr