Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Snugglebundl Baby Haze bæresele - Økologisk cotton
Bæredygtig
p.t. udsolgt

Snugglebundl Baby Haze bæresele - Økologisk cotton



Pris
436 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A313408

EAN: 0635797397974

Snugglebundl Baby Haze bæresele - Økologisk cotton
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Sommer Snugglebundl kan alt det, som Original Snugglebundl kan, men med den ekstra fordel, at den er letvægtsmateriale til rejser og har ekstra klimakontrol til højere temperaturer - perfekt til ferier! Den er også god til stranden/poolområdet.

Sommeren Snugglebundl kommer i en halv størrelse pakke, hvilket gør den ideel til rejser. Den fylder kun lidt i en kuffert eller håndbagage og vejer næsten ingenting. Alle funktionerne fra Original Snugglebundl er her kombineret med fordelene ved det ekstra lette design til varmere temperaturer og rejser.

Snugglebundl er en rigtig vinder for både mor og far!
Det gør det nemt at løfte og lægge dit barn ned uden at vække det. Denne innovative bæresele i ren bomuld gør livet så meget nemmere. Snugglebundl er en stor berigelse for alle mødre og fædre, for med denne nye opfindelse er alle små og større bevægelser mulige uden at vække din lille skat: Uanset om du ligger ned, løfter eller flytter dig - alt er muligt uden de store problemer, og din baby kan fortsætte med at sove roligt og trygt. Denne innovative bæresele lavet af ren bomuld gør livet meget nemmere og mere ubekymret for dig.

Slynge til bæreseler og barnestole
Med sine stabile håndtag er den ideel til at løfte dit barn ud af bæreseler og barnestole uden at skulle vække dit barn. Slyngen Snugglebundl opfylder EU's sikkerhedsstandarder for barnestole og barnesæder og er blevet kollisionstestet med 3-punkts- og 5-punktsseler i henhold til EU's/amerikanske retningslinjer. Den anbefales af jordemødre, kiropraktorer, søvn- og autostoleksperter.

Baby nakkestøtte
Snugglebundl har en innovativ Design med en vidunderlig støttende forstærkning i hoved- og nakkeområdet og på din babys krop. Især det lille følsomme hoved er vidunderligt beskyttet og støttet. Dit barn føler sig trygt og sikkert hele vejen rundt.

Baby kramme klud
Snugglebundl babyslyngen er velegnet til babyer fra 0 til 18 måneder og ældre (op til max. 30 kg vægt) og kan bruges til mange forskellige formål, f.eks. til amning, blid vugning, som svøbtæppe, legetæppe eller som slynge til at kramme og bære.

Produktdetaljer:
  • En størrelse, når den bruges fra 0 til 18 måneder til daglig brug (når barnet bliver ældre, foldes den nederste del - i stedet for at foldes over benene - mellem benene).
  • Fuld støtte til barnets hoved, nakke og krop
  • Støtter din ryg og hjælper med at komme sig efter fødslen
  • Tager stresset ud af at håndtere din baby
  • Stærke, blødt polstrede håndtag
  • Undgår at tilbringe for meget tid i autostole osv.
  • 100 % blød og behagelig økologisk bomuld
  • Meget alsidig - kan også bruges som legetæppe eller endda som ammetæppe
  • Kan vaskes i maskine ved op til 40 grader, tåler tørretumbler og er strygefast
  • Sikret mod utilsigtet åbning ved hjælp af en fastholdelsesrem
  • Elsket af forældre og anbefalet af babysoveeksperter, jordemødre, kiropraktorer
Tekniske data:
  • Alder: Fra 0 til 18 måneder
  • Mål (længde x bredde): 84 x 84 cm
  • Materiale: 100 % økologisk bomuld

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Snugglebundl Baby Haze bæresele - Økologisk cotton
4.5
167 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 128
 
4 stjerner
| 28
 
3 stjerner
| 8
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers