❀ Mors dag rabat: Spar 10% ❀
❀ Mors dag rabat: Spar 10% ❀
Kopiér koden
BND17580
00
tim
00
min
00
sek.
Kun idag!

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Small foot® Hobbyhorse Nico
p.t. udsolgt
Pris
206 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A304579

EAN: 4020972117182

Small foot® Hobbyhorse Nico
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Galopp gennem børnehaven!

Lille hesteelskere vil elske denne hobbyhest lavet af træ og plys.
Udstyret med en grime, tøjler og håndtag, lader den lille hest intet tilbage at ønske for en vild tur. Tryk på knappen på øret for at høre naboende og Suttehovedrende lyde! Ruller i den nederste ende af håndtaget gør det let at bevæge sig rundt.
Batterier ikke inkluderet.

Uanset om det er som riddere eller indianere: med denne hobbyhest kan små ryttere opleve spændende eventyr i rollespil! Både indendørs og udendørs - med denne søde hobby kan hesteelskere forfølge deres yndlingshobby overalt.

""Hobby Horsing"" er totalt på mode: Den populære og udbredte trendsport fra Finland inspirerer i stigende grad store og små hobbyhesteryttere!
Denne hobbyhest bør ikke mangle i et velassorteret trælegetøjssortiment!

Detaljer:
  • Dimensioner: ca. 105 x 20 x 27 cm
  • Materiale: træ, metal l, plys
  • Artikel med lydfunktion
  • Batteridrevet artikel
  • Alder: fra 3 år
Opmærksomhed
Ikke egnet til børn under tre år! Kontroller for skader inden hver brug! Opbevar denne note til enhver korrespondance. Batterier er ikke inkluderet."

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers