Erstatningsforslag til udsolgte artikler

small foot  Gyngehest med sæde
p.t. udsolgt
Pris
748 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A281833

EAN: 4020972106162

small foot Gyngehest med sæde
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Over pind og sten går det ved en galop videre til et nyt eventyr! Her kan du få dine første gyngende oplevelser og føle dig som på en idyllisk ponygård.

Brune øjne og den bløde pels lader svingepony blive din trofaste ledsager. På grund af formen på sædet sidder du sikkert og sikkert i sadlen! Når du trykker på ørerne, hører du hovrangler og nærhed. Blød plyseskind og den kompakte sædeskal gør også svingponyen meget behagelig. Fødderne kan let placeres på trinnene. En rigtig klassiker blandt de gyngende dyr i børneværelset!

Detaljer:
  • Dimensioner: ca. 68 x 36 x 54 cm
  • Dimensioner sædehøjde ca. 30 cm
  • Maksimal belastningskapacitet 30 kg
  • Materiale: træ, stof
  • Artikel med støjfunktion
  • Krævede batterier: 2 x AA
  • Alder: fra 12 måneder
agtelse
Ikke egnet til børn under 12 måneder. Batterier er ikke inkluderet.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller