s. Oliver T-shirt hvid
-48%
Størrelsesguide
Variant:
  • s. Oliver T-shirt hvid
  • s. Oliver T-shirt hvid

75 kr
Pris
39 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
36 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A288693

s. Oliver T-shirt hvid
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
For alle forældre, der er på udkig efter en koselig blød komfort til deres baby i de første uger af hans eller hendes liv, tilbyder vi et stort udvalg af hudvenlig babymode fra s. Oliven r.
s. Oliven r Babymode inspirerer med vidunderligt blød, koselig komfort lavet af naturligt ren bomuld og har alt klar til, at små verdensopdagere kan bruge til deres daglige eventyr.

Fashionable T-shirt til europæisk mesterskab med trykte motiver foran og tilbage. Fastgørelsesmidler på skulderen gør det lettere at tage og tage af.

produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Vaskbar op til 40 ° C
  • Egnet til tørretumbler

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
66 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

s. Oliver T-shirt hvid
s. Oliver T-shirt hvid
75 kr
39 kr