s. Oliver T-shirt hvid
Størrelsesguide
Variant:
  • s. Oliver T-shirt hvid
  • s. Oliver T-shirt hvid

Pris
74 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A288692

s. Oliver T-shirt hvid
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
For alle forældre, der er på udkig efter en blød, behagelig komfort til deres baby i de første uger af hans eller hendes liv, tilbyder vi et stort udvalg af hudvenligt babytøj fra s. Oliven r.
s. Oliven r Babymode inspirerer med vidunderligt blød koset komfort lavet af naturligt ren bomuld og har alt det, som små opdagelsesrejsende har brug for til deres daglige eventyr.

Fashionable T-shirt til EM med Printmotiver foran og bagpå. Fastgørelsesmidler på skulderen gør det lettere at tage og tage af.

produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Vaskbar op til 40 ° C
  • Egnet til tørretumbler

Tilbehør

Pris
194 kr
Pris
104 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

s. Oliver T-shirt hvid
74 kr