roba Væghylde Finn
Pris
703 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 16 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A290329

EAN: 4005317314846

roba Væghylde Finn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"""Finn"" roba væghylde er det perfekte supplement til ""Finn"" skiftende enhed. Over det skiftende område i babyrummet er den hængende hylde et blikfang med praktisk brug. To åbne hylderum giver lagerplads til skift af redskaber og bleer. Så du har alt hurtigt ved hånden, når du plejer din baby. Senere finder legetøj deres plads i den hængende hylde, som endda kan omdannes til en garderobe til hatte, tørklæder og lignende.

Med børnemøbler fra ""Finn"" -serien, en stilfuld børne- eller babyrum kan møbleres med systemmøbler, der vokser med barnet. Roba-væghylden tjener dig godt i mange år. Senere, når din baby er ældre, kan den ble-skiftende enhed bruges som en bog eller en dekorativ hylde i din stue eller børns værelse.

""Finn"" væghylden blev produceret i EU og er let at samle. Derudover er det eph certificeret og bærer Blue Angel kvalitetsseglet, hvilket garanterer, at alle anvendte materialer opfylder de højeste standarder for miljø, sundhed & brugsegenskaber.

produktdetaljer:
  • Farvekrop: hvid
  • Farve ydre kanter: gylden eg
  • Materiale : spånplade, melaminovertrukket
  • Mål: bredde x dybde x højde 90 x 20 x 29 cm
"

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken enten blive forsøgt leveret senere eller lagt til afhentning. Speditionen vil holde dig informeret om den aktuelle status.Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: roba Væghylde Finn
5
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

roba Væghylde Finn
roba Væghylde Finn
703 kr