15% på legetøj OUTLET ⚽
15% på legetøj OUTLET ⚽
Kopiér koden:
EBV14768
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig din kupon
roba Sidehylde Finn
Pris
820 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 21 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A290324

EAN: 4005317314853

roba Sidehylde Finn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Roba sidehylden ""Finn"" passer perfekt under skifteaggregatet ""Finn"". Den smalle stående hylde med 3 rum skaber ekstra opbevaringsplads ved siden af ??det ble-skiftende område i babyrummet. Alternativt skal du blot skubbe stativhylden ind i det frie rum bag skifteaggregatet, så mellemrummet skabt af den dybere skiftende enhed mellem væggen og skifteaggregatet lukkes. På denne måde kan der for eksempel oprettes et stort center til skiftende bleer med masser af lagerplads i hjørnet af et rum. To hylder giver plads til skift af redskaber og bleer, og du har alt inden for rækkevidde, når du plejer din baby. En anden praktisk tilføjelse til skifteaggregatet med sidehylde er den matchende væghylde fra ""Finn"" -serien.

Med børnemøbler fra ""Finn"" -serien kan et stilfuldt børne- eller babyrum møbleres med systemmøbler, der vokser med barnet. Roba sidehylden tjener dig godt i mange år. Senere, når din baby er ældre, kan den ble-skiftende enhed bruges som en reol i din stue eller børnehave. Sideshylden ""Finn"" blev produceret i EU og er let at samle. Derudover er det eph-certificeret og bærer Blue Angel-kvalitetsforseglingen, der garanterer, at alle anvendte materialer opfylder de højeste standarder for miljø, sundhed & brugsegenskaber.

produktdetaljer:
  • Farvehus: hvid
  • Farve ydre kanter: gylden eg
  • Kropsmateriale: spånplade , melaminovertrukket
  • Materiale bagpanel: MDF
  • Mål: bredde x dybde x højde 32 cm x 30 cm x 92 cm
  • 2 hylder
"

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken enten blive forsøgt leveret senere eller lagt til afhentning. Speditionen vil holde dig informeret om den aktuelle status.



Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: roba Sidehylde Finn
5
4 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

roba Sidehylde Finn
roba Sidehylde Finn
820 kr