Vælg din fødselsdagsrabat
Vælg din fødselsdagsrabat
Kun i dag!
spar op tl 12%!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Vælg din rabat

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

roba Væghængt skiftemåtte inkl. skiftemåtte Style hvid
-42%
p.t. udsolgt

roba Væghængt skiftemåtte inkl. skiftemåtte Style hvidVejl. pris¹
1.406 kr
Pris
810 kr
Fri fragt*
Du sparer
596 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A292178

EAN: 4005317319865

roba Væghængt skiftemåtte inkl. skiftemåtte Style hvid
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den vægmonterede skånehylde roba inkl. skiftemåtte i modern en " roba style " - Design er pladsbesparende og praktisk på samme tid med sine to hylder og sine slanke mål. Skiftetoppen kan foldes ned og lukkes langsomt og sikkert igen takket være støddæmperne. Det vægmonterede puslebord kan indstilles til den ønskede puslehøjde, hvilket gør det til en fornøjelse for både forældre og barn at passe barnet. Takket være sidebeskyttelserne er det vægmonterede puslebord et sikkert puslebord fra fødslen og op til en vægt på 15 kg.
Vaskemåtten " roba style " er blødt polstret, så dit barn ligger behageligt. Overfladestoffet med vand- og smudsafvisende belægning på oversiden er særligt hudvenligt og nuttet.

Serien " roba Style " af høj kvalitet modern e " " tilbyder produkter til babyer med tekstiler af quiltet mikrofiber, der er nemme at pleje. " roba Style " produkterne imponerer med deres trendy look, som passer ind i enhver stue og børneværelse, og deres behagelige bløde følelse. Alle materialer, der er anvendt til den vægmonterede skiftemøbel, er testet for skadelige stoffer, er certificeret og bliver regelmæssigt testet. Skiftemøblet er fremstillet af krydsfiner og lakeret hvidt. Overfladen på den ftalatfrie pusleunderlag er aftørbar og nem at rengøre.

Produktdetaljer:
 • Vægmonteret skiftetøjshylde kan fastgøres til den ønskede højde for skiftetøj
 • Støddæmper til sikker nedklapning
 • Beskyttende sidestænger
 • Kan belastes med op til 15 kg
Tekniske detaljer:
 • Farve vægmonteret skift hylde: hvid
 • Farveskiftende måtte: grå
 • Mål ved skift af top: bredde x længde x højde 63 x 79 x 19 cm
 • Dimensioner for skift af overflade: bredde x længde 60 x 75 cm
 • Materiale skiftende enhed: krydsfiner
 • Materiale: mikrofiber, fyld: 100 % polyester
 • Kan aftørres
Inkluderet i leveringen:
 • Vægmonteret skiftestativ
 • Skiftemåtte
 • Sponsoreret

  product_detail_ad

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  Roba

  Opdag baby- og børneverdenen fra roba nu!

  roba, det førende mærke inden for børneprodukter, har med succes tilbudt produkter i dette segment i over 95 år. Vi er stolte af at være markedsleder, og vores mangeårige erfaring smitter løbende af på vores produkter. Erfaringen flyder hele tiden ind i vores innovative produkter af høj kvalitet. roba blev for nylig anerkendt som vinder af Living Award 2023 inden for børnemøbler, hvilket understreger vores enestående kvalitet og engagement i unge familiers behov.

  mere om mærket roba >

  Smukke baby- og børnemøbler fra roba

  Mange forældre sætter pris på det brede udvalg af produkter fra det bayerske firma. Ud over enkle soveposer af kælen blød bomuld, sødt dekorerede reder eller fine lege- og kravletæpper med forskellige motiver, finder du også et bredt udvalg af børnemøbler fra roba. roba Dreamworld 2-kollektionen imponerer med stilfulde kommoder, væghylder, skænke og garderobeskabe. Du vil også blive imponeret over den praktiske kombination af puslebord og klædeskab. Alle møbler har samme design, så du hurtigt kan sammensætte et harmonisk børneværelse. Hvis din lille skat vokser ud af sine babysko, kan puslebordet omdannes til et skrivebord på ingen tid. Roba-vuggen er også meget alsidig. Om natten fungerer den som en ekstra seng, så dit barn kan mærke din nærhed, mens det sover. Om dagen fungerer den som vugge og sikrer velvære hele vejen rundt - både for barnet og forældrene. Takket være forskellige opbevaringsrum, hjul med integrerede bremser og en antiallergisk madras opfylder roba-vuggen alle ønsker. Når din lille skat bliver ældre og gerne vil sidde med ved bordet, er roba-højstolen det perfekte valg. Med ryg- og sædepuder vil din lille altid sidde behageligt, og de hudvenlige materialer er også meget nemme at rengøre. Efter måltidet er roba-kravlegården et godt sted at lege og slappe af. Den fås i forskellige størrelser og passer til ethvert hjem. De medfølgende hjul gør det muligt at sætte kravlegården op, hvor du vil. Den kan også justeres i højden for at give den bedst mulige støtte til din ryg. Fokus for alle produkter er altid på materialer af høj kvalitet, godt håndværk og en lang levetid. En anden god egenskab er det attraktive design, som præsenteres i lyse, venlige farver og børnevenlige motiver.

  Anmeldelser

  Produktanmeldelser fra vores kunder: roba Væghængt skiftemåtte inkl. skiftemåtte Style hvid
  4.5
  382 Kundebedømmelser
   
  5 stjerner
  | 252
   
  4 stjerner
  | 84
   
  3 stjerner
  | 29
   
  2 stjerner
  | 4
   
  1 stjerne
  | 13
  Mere info om eKomi

  100% ægte kundefeedback

  Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

  Vores Topsellers