10% personalerabatt
10% personalerabatt
kopiér koden:
HBC2485
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig din kupon

Velkommen til vores roba brand store

roba Banner
roba hus seng

Som unge familiers foretrukne mærke tilbyder roba en hel verden af liv og leg for babyer og småbørn. Over 95 års erfaring, omfattende certificeringer i henhold til anerkendte miljøstandarder og et innovativt produktsortiment gør roba-mærket til noget helt særligt. Vigtige udmærkelser omfatter GOTS, Oeko Tex Standard 100 og FSC, som certificerer brugen af miljøvenlige materialer og overholdelse af strenge kvalitetsstandarder.

Derudover er roba stolt af at bruge træ fra bæredygtige kilder, hvilket bidrager til at fremme bæredygtigt skovbrug og understreger det økologiske ansvar. Som virksomhed er roba aktivt engageret i bæredygtighed ved løbende at træffe foranstaltninger til at reducere sit økologiske fodaftryk.

Størstedelen af produkterne er designet efter Montessori-pædagogikkens principper, hvilket betyder, at de har til formål at fremme barnets naturlige nysgerrighed og evne til at lære. Ved at integrere Montessori-principperne i sit produktsortiment støtter roba børns holistiske udvikling og tilbyder forældre innovative løsninger til at støtte deres små optimalt.

Dyk ned i robas produkt- og temaverdener nu, og opdag et stort udvalg af gennemtænkte baby- og børneprodukter - pædagogisk værdifulde, bæredygtige og smukke.

Opdag vores roba sortiment

Top produkter

roba børneværelseIndretning til baby værelsetroba hussengEnkeltmøblerroba havehestUdendørslegetøjroba Paw Patrol børneværelsePaw Patrolroba Peppa Pig børneværelsePeppa Pigroba købmandsbutikLegetøjroba tekstilerTekstiler