roba Universal Playpen tæppe Style turkis
-24%
Variant:
  • roba Universal Playpen indsats Style pink
  • roba Universal Playpen indsats Style grå
  • roba Universal Playpen tæppe Style turkis

Vejl. pris¹
507 kr
Pris
387 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
120 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A292047

EAN: 4005317319513

roba Universal Playpen tæppe Style turkis
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Roba-legetæppet fra kollektionen ""roba-stil"" med variabel liggende overflade er velegnet til alle firkantede legetøj op til 100 x 100 cm og inviterer dig til at lege og kæle med det bløde polstring lavet af 100% polyester fleece. Sidepolstret beskytter dit barn mod stød i ristet og mod træk. Legepindindsatsen kan nemt og sikkert fastgøres til stængerne på legepinden ved hjælp af sidestropperne og er også velegnet til mindre legetøj, fx 75 x 100 cm.

Alle materialer, der bruges til den bedøvende gitter-roba Style Universal-indlæg testes for skadelige stoffer, certificeres og testes regelmæssigt. Den beskedne turkis i den almindelige farve indlæg matcher enhver livsstil og gør børnenes værelse komplet.

produktoplysninger:
  • Velegnet til legeplader, der måler 75 x 100 cm til 100 x 100 cm
  • Sidestropper til fastgørelse
  • Vaskbar ved 30 ° C og egnet til tørretumbler
Tekniske detaljer:
  • Farve: turkis
  • Mål: bredde x længde x højde 96 x 96 x 18 cm
  • materiale: 100% polyester
"

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Roba

Opdag baby- og børneverdenen fra roba nu!

roba, det førende mærke inden for børneprodukter, har med succes tilbudt produkter i dette segment i over 95 år. Vi er stolte af at være markedsleder, og vores mangeårige erfaring smitter løbende af på vores produkter. Erfaringen flyder hele tiden ind i vores innovative produkter af høj kvalitet. roba blev for nylig anerkendt som vinder af Living Award 2023 inden for børnemøbler, hvilket understreger vores enestående kvalitet og engagement i unge familiers behov.

mere om mærket roba >

Smukke baby- og børnemøbler fra roba

Mange forældre sætter pris på det brede udvalg af produkter fra det bayerske firma. Ud over enkle soveposer af kælen blød bomuld, sødt dekorerede reder eller fine lege- og kravletæpper med forskellige motiver, finder du også et bredt udvalg af børnemøbler fra roba. roba Dreamworld 2-kollektionen imponerer med stilfulde kommoder, væghylder, skænke og garderobeskabe. Du vil også blive imponeret over den praktiske kombination af puslebord og klædeskab. Alle møbler har samme design, så du hurtigt kan sammensætte et harmonisk børneværelse. Hvis din lille skat vokser ud af sine babysko, kan puslebordet omdannes til et skrivebord på ingen tid. Roba-vuggen er også meget alsidig. Om natten fungerer den som en ekstra seng, så dit barn kan mærke din nærhed, mens det sover. Om dagen fungerer den som vugge og sikrer velvære hele vejen rundt - både for barnet og forældrene. Takket være forskellige opbevaringsrum, hjul med integrerede bremser og en antiallergisk madras opfylder roba-vuggen alle ønsker. Når din lille skat bliver ældre og gerne vil sidde med ved bordet, er roba-højstolen det perfekte valg. Med ryg- og sædepuder vil din lille altid sidde behageligt, og de hudvenlige materialer er også meget nemme at rengøre. Efter måltidet er roba-kravlegården et godt sted at lege og slappe af. Den fås i forskellige størrelser og passer til ethvert hjem. De medfølgende hjul gør det muligt at sætte kravlegården op, hvor du vil. Den kan også justeres i højden for at give den bedst mulige støtte til din ryg. Fokus for alle produkter er altid på materialer af høj kvalitet, godt håndværk og en lang levetid. En anden god egenskab er det attraktive design, som præsenteres i lyse, venlige farver og børnevenlige motiver.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: roba Universal Playpen tæppe Style turkis
4.5
59 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 45
 
4 stjerner
| 9
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

roba Universal Playpen tæppe Style turkis
roba Universal Playpen tæppe Style turkis
Vejl. pris¹ 507 kr
387 kr