EGGciting påskeægsjagt 🐰
EGGciting påskeægsjagt 🐰
Kun indtil 04.03.:
20% på udvalgte artikler
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig din kupon
roba Sovepose Easy Air safe asleep® Miffy
roba Sovepose Easy Air safe asleep® Miffy
Størrelsesguide

Pris
235 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A27277600000004

EAN: 4005317313221

roba Sovepose Easy Air safe asleep® Miffy
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Safe asleep® Easy Air baby-sovepose fra roba im sweet miffy®- Design er udstyret med det innovative og certificerede AIR Balance-system, der fungerer som et naturligt klimaanlæg. 
Det er let polstret og egnet til varmt vejr fra stuetemperaturer fra 15 til 24 grader. AIR Balance-systemet forbedrer den naturlige luftcirkulation og giver en temperaturbalance, hvorved man undgår farlig akkumulering af varme og fugt. Et optimalt soveklima opnås ved, at meshindsatsen løber rundt om siden og meshindsatsen i brystområdet i den sikre asleep® baby-sovepose. 

Den høje åndbarhed og hurtig absorption og frigørelse af fugt skaber et sundt soveklima. Hvis soveposen er for lille, vil dit barn føle sig indsnævret og ikke i stand til at pedalere ordentligt. Følgende tommelfingerregel gælder, når du vælger den perfekte soveposestørrelse: ""kropslængde - hovedlængde + 10 cm"". Disse yderligere 10 cm giver din baby nok bevægelsesfrihed og boltre sig og giver ham mulighed for at vokse ind i soveposen. Det er lige så vigtigt at vælge TOG-værdien og dermed tykkelsen på soveposen, så den passer til stuetemperaturen. 

Alle materialer, der bruges i den sikre asleep® Easy Air baby sovepose er testet for skadelige stoffer og certificeret. Den vævede baby sovepose er trykt med søde miffy® kaniner, vaskbare i maskinen og tørretumbler. Safe asleep® Easy Air baby sovepose lavet af 100% bomuld er fyldt med polyester fleece og udstyret med nikkelfri lynlåse og knapper. 

Materiale & plejeinstruktioner:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Påfyldning: 100% polyester
  • Vaskbar ved 40 ° C
  • Egnet til tørretumblere
"

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: roba Sovepose Easy Air safe asleep® Miffy
4.5
44 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 29
 
4 stjerner
| 10
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

roba Sovepose Easy Air safe asleep® Miffy
roba Sovepose Easy Air safe asleep® Miffy
235 kr