Kun i dag: 10x babypoints 🎅
Kun i dag: 10x babypoints 🎅
Lige nu
EKSTRA points!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
saml points nu

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

roba Nest Lil Planet grå
Bæredygtig -10%
p.t. udsolgt

Vejl. pris¹
272 kr
Pris
244 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
28 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A292027

EAN: 4005317319759

roba Nest Lil Planet grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Roba-reden ""Lil Planet"" med det hudvenlige, vandabsorberende og ekstra bløde organiske bomuldsstof sikrer en koselig og tør følelse i babysengen. Specielt babyer har et stort behov for kos og elsker det hyggeligt, blødt og varmt. Babyboet giver din baby den nødvendige redenvarme og giver kærlig sikkerhed. Reden hæmmer stængerne i barnesengets hovedområde og sikrer, at din babys små lemmer forbliver inde i barnesengen. Med dette reden er din lille elskede også beskyttet mod træk.

Roba organisk tekstilserie ""Lil Planet"" er certificeret i henhold til Global Organic Textile Standard GOTS og OEKO TEX® Standard 100. Produkterne er lavet af høj- kvalitetsgarn er hudvenlige og overraskende med et ekstra blødt touch og nyt look. Kun de reneste, bæredygtige og ubehandlede materialer blev brugt til at fremstille den organiske babykollektion. Bio-Baby roba-produkterne bevarer deres form og superbløde fornemmelse, selv efter mange vaske. Takket være den specielle overfladebehandling og for-vask, forbliver Bio-Baby-produkterne superbløde. Desuden bruges kun åndbare materialer for at forhindre, at din baby bliver overophedet.

produktdetaljer:
  • Velegnet til babysenge 60 cm x 120 cm eller 70 cm x 140 cm
  • Stofstropper til fastgørelse af reden til barnesengen
Tekniske detaljer:
  • Farve: grå
  • Dimensioner: 170 cm lang, 16 cm høj, 4 cm dyb
  • Materiale foran: muslin 100% bomuld
  • Materiale bagside: Terry Dot 80% bomuld, 20% polyester
  • Påfyldning: 100% polyester
  • Vaskbar ved 40 ° C
  • Egnet til tørretumblere
"

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: roba Nest Lil Planet grå
4.5
96 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 70
 
4 stjerner
| 14
 
3 stjerner
| 8
 
2 stjerner
| 3
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers