Erstatningsforslag til udsolgte produkter

roba Nest Lil Planet frosty green
Bæredygtig
p.t. udsolgt

Vejl. pris¹
272 kr
Pris
246 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A308208

EAN: 4005317327297

roba Nest Lil Planet frosty green
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
roba rede "Lil Planet " med sit hudvenlige, vandabsorberende og ekstra bløde økologiske bomuldsstof sikrer en hyggelig og tør følelse i babysengen. Især babyer har et stort behov for at blive nusset og elsker det hyggeligt, blødt og varmt. Babynesten giver dit barn den nødvendige varme i reden og giver det kærlig tryghed. Reden polstrer stængerne i babysengens hovedområde og sikrer, at dit barns små lemmer bliver inde i sengen. Med denne rede er din lille pige også beskyttet mod træk.

Den økologiske tekstilserie "Lil Planet " på roba er certificeret i henhold til Global Organic Textile Standard GOTS og OEKO TEX® Standard 100. Produkterne af garn af høj kvalitet er hudvenlige og overrasker med et ekstra blødt Touch og et nyt look. Kun de reneste, bæredygtige og ubehandlede materialer blev brugt til at fremstille Bio-Baby kollektionen. roba Bio-Baby-produkterne bevarer deres form og superbløde fornemmelse selv efter mange vaske. Takket være en særlig overfladebehandling og forvask forbliver Bio-Baby-produkterne superbløde. Desuden anvendes der kun åndbare materialer for at forhindre, at dit barn bliver overophedet.

Produktdetaljer:
  • Passer til barnesenge 60 cm x 120 cm eller 70 cm x 140 cm
  • Stofstropper til at fastgøre reden til barnesengen
Tekniske detaljer:
  • Farve: grøn
  • Mål: 170 cm lang, 16 cm høj, 4 cm dyb
  • Materiale på forsiden: musselin 100 % bomuld
  • Materiale på bagsiden: Terry Dot 80 % bomuld, 20 % polyester
  • Fyld: 100 % polyester
  • Kan vaskes ved 40°C
  • Tørres i tørretumbler

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: roba Nest Lil Planet frosty green
4.5
98 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 72
 
4 stjerner
| 14
 
3 stjerner
| 8
 
2 stjerner
| 3
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers