roba Kombiseng Wilma
-18%
Vejl. pris¹
3.478 kr
Pris
2.868 kr
Fri fragt
Du sparer
610 kr
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 16 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A311999

EAN: 4005317303192

roba Kombiseng Wilma
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Kombivuggestuen roba Wilma i modern landlig stil med sit tofarvede look er den høje light i baby- eller børneværelset. Den voksende børne- og babyseng i farven hvid med dekorative striber på hoved- og fodpanel i Luna Elm-dekoret ledsager dit barn fra fødslen, til det begynder i skole.

Den øverste liggeposition i den 3-personers højdejusterbare barneseng er særlig skånsom for jer som forældre. Du kan nemt løfte dit barn ud af sengen fra denne højde. Senere er den midterste position det perfekte valg, fordi de 3 aftagelige glidestænger i sengeelementet gør det muligt for dit lille barn at komme sikkert ind og ud. Den laveste position af den højdejusterbare barneseng er beregnet til sengen Junior . Når dit barn er ældre, kan den kombinerede barneseng omdannes til en Junior seng med ombygningssider, som fås separat. Ved ombygning til en Junior seng bruges de to øverste halvdele af hoved- og fodsektionerne - dette udvider sengen, som nu kan bruges, indtil dit barn er 7 år (eller op til en kropsvægt på 50 kg).

Produktoplysninger
  • 3-fold højdejusterbar
  • 3 trin med glidende trin
  • Kan omdannes til Junior seng med separat tilgængelige ombygningssider
Tekniske oplysninger
  • Farve: hvid / Luna Elm
  • Materiale: MDF, melaminbelagt
  • Liggeflade: bredde x længde 70 x 140 cm
  • Mål: bredde x længde x højde 76 x 144 x 82 cm
Opmærksomhed: Madras og ombygningssider er ikke inkluderet i leveringen!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din ordre direkte til den angivne adresse. Du kan derfor også vælge at få pakken leveret til dit job eller en ven. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Er du ikke hjemme, bliver pakken leveret til en nabo eller til en pakkeformidler. Hvis dette er tilfældet, vil chaufføren efterlade en besked om det i din postkasse.

Vores Topsellers

roba Kombiseng Wilma
roba Kombiseng Wilma
Vejl. pris¹ 3.478 kr
2.868 kr