Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Roba safe sleeping® Stræklagen med fugtbeskyttelse hvid 70x140 cm
Bæredygtig -11%
Roba safe sleeping® Stræklagen med fugtbeskyttelse hvid 70x140 cm
p.t. udsolgt

Roba safe sleeping® Stræklagen med fugtbeskyttelse hvid 70x140 cm


Vejl. pris¹
156 kr
Pris
139 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
17 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A290685

EAN: 4005317320311

Roba safe sleeping® Stræklagen med fugtbeskyttelse hvid 70x140 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Roba-lagen lavet af hudvenlig, vandabsorberende og ekstra blød bomuld til børnemadrasser er meget let at trække over madrassen og lige så hurtig at fjerne igen. Dette betyder, at det tørretumblersikrede lagen også kan vaskes hurtigt en gang imellem.

Laget lavet af behageligt blød Single jersey sikrer rynkefri komfort og en afslappet søvn. Alle materialer, der anvendes til det monterede ark, er testet for skadelige stoffer og certificeret. Laget af 100% økologisk bomuld kan vaskes ved 40 ° C og velegnet til tørretumbler og giver en smuk gave til fødslen. Roba-lagenet er lavet af hudvenlig 100% økologisk bomuldsjersey og passer til babymadrasser i størrelsen 70x140 cm.

Tekniske detaljer:
  • Farve: hvid
  • Mål: bredde x længde 70 x 140 cm
  • Materiale: 100% bomuld
  • Vaskes ved 40 ° C
  • Velegnet til tørretumbler

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Roba safe sleeping® Stræklagen med fugtbeskyttelse hvid 70x140 cm
4.5
9 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 6
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers