roba Kombiseng Maurice
roba Kombiseng Maurice
Pris
2.671 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 16 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A294532

EAN: 4005317323299

roba Kombiseng Maurice
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Takket være sin fantastiske Design s er roba kombinationsseng Maurice den store light i baby- eller børneværelset. Barnesengen og babysengen vokser med dit barn fra fødslen.

Den øverste liggeposition i den 3-personers højdejusterbare kombinationsseng er særlig skånsom for ryggen for jer som forældre til et spædbarn. Fra denne behagelige liggehøjde kan du nemt løfte dit barn ud af sengen. De 3 aftagelige glidetrin i barnesengens netelement gør det muligt for dit lille barn at komme sikkert ind og ud. Når dit barn er ældre, kan kombisengen omdannes til en Junior seng med et par enkle trin ved hjælp af ombygningssiderne, som fås separat. Kombisengens hovedgærde og fodgærde kan deles. Børnesengen roba og Junior har en liggeflade på 70 x 140 cm, tremmer af høj kvalitet og ingen synlige skruer foran på sengen. Hvis du ønsker at gøre din barneseng til et himmelsk sted at drømme, er de 4-delt roba barnesengssæt bestående af pude, tæppe, baldakin og rede det perfekte valg.

Kombivuggestuen roba Felix er udviklet og testet i Tyskland og opfylder de gældende sikkerhedsstandarder i henhold til EN 716 - 1+2:2017. Den er produceret i EU, certificeret med den blå engel og er nem at samle.

Produktoplysninger
  • 3-fold højdejusterbar
  • 3 trin med glidende trin
  • Delbart hoved- og fodparti
  • Kan omdannes til Junior seng med separat tilgængelige ombygningssider
Tekniske oplysninger
  • Farve: hvid / naturlig
  • Materiale: spånplade, melaminbelagt
  • Liggeflade: bredde x længde 70 x 140 cm
  • Mål: bredde x længde x højde 76 x 144 x 82 cm
Opmærksomhed: Madras og ombygningssider er ikke inkluderet!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din ordre direkte til den angivne adresse. Du kan derfor også vælge at få pakken leveret til dit job eller en ven. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Er du ikke hjemme, bliver pakken leveret til en nabo eller til en pakkeformidler. Hvis dette er tilfældet, vil chaufføren efterlade en besked om det i din postkasse.

Vores Topsellers

roba Kombiseng Maurice
roba Kombiseng Maurice
2.671 kr