I dag: 10% PERSONALERABAT ❕
I dag: 10% PERSONALERABAT ❕
Kopiér koden her:
PRH18556
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden
roba Combi barneseng Helene
Pris
4.064 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 16 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A290556

EAN: 4005317319278

roba Combi barneseng Helene
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Combi roba barneseng ""Helene"" i moderne en-country-stil er med dets tofarvede udseende det høje lys i baby- eller børneværelset. Barneseng og babyseng i lysegrå med dekorative strimler på hovedet og bundpladen i ""Luna Elm"" -indretningen ledsager din baby fra fødslen, indtil han eller hun går i skole. Den øverste liggende position af den 3-fold højdejusterbare barneseng viser sig at være særlig tilbagevenlig for dig som forældre. Fra denne liggehøjde kan du nemt løfte din baby ud af barnesengen. Senere er den midterste position det perfekte valg, fordi de 3 aftagelige glideregler i gitterelementet i babysengen giver dit lille barn mulighed for at komme ind og ud sikkert. Den laveste position på den højdejusterbare barneseng er beregnet til Juniorsengen.

Når din baby er større, kan kombi barnesengen konverteres til en juniorseng med separat tilgængelige konversionssider. Hoved- og fodsektionerne i kombi-barnen med fræsning af høj kvalitet og moderne klodser med koniske fødder kan adskilles. Når man konverterer til Junior en seng, bruges de øverste to halvdele af hovedet og fodpladerne og skaber et nyt look i børnenes værelse. Kombisengen ""Helene"" kan bruges indtil det syvende år i dit barns liv (eller op til en kropsvægt på 50 kg). Robinseng og juniorseng har en liggende overflade på 70 x 140 cm. Hvis du gerne vil forvandle barnesengen til en himmelseng, er vores 4-delt barneseng roba-sæt bestående af pude, tæppe, baldakin og rede ideelle.

Combi roba barneseng er udviklet i Tyskland og overholder de nuværende sikkerhedsstandarder i henhold til EN 716 - 1: 2017 + AC: 2019.

produktoplysninger:
 • 3-fold højdejusterbar
 • 3 glatte spirer
 • Cabriolet til juniorseng med separat tilgængelige konverteringssider
Tekniske detaljer:
 • Farvekrop: lysegrå
 • Kropsmateriale: spånplade, melaminbelagt
 • Materielstænger: bøg, lakeret
 • Materiale med spalteramme: Lamineret træ
 • liggende overflade: bredde x længde 70 x 140 cm
 • Dimensioner: bredde x længde x højde 76 x 144 x 82 cm
Inkluderet i levering:
 • Krybbe
 • Spalteramme
 • OBS: Madras og konverteringssider er ikke inkluderet.
"

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken enten blive forsøgt leveret senere eller lagt til afhentning. Speditionen vil holde dig informeret om den aktuelle status.Vores Topsellers

roba Combi barneseng Helene
roba Combi barneseng Helene
4.064 kr