reer Silikone dækkeserviet Eat'n Tidy
Pris
112 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A342908

EAN: 4013283250211

reer Silikone dækkeserviet Eat'n Tidy
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A342908.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Brugsanvisning

Så snart dit barn er vokset ud af den høje stol og sidder ved spisebordet som de voksne, bliver måltiderne spændende igen. For i denne periode sidder børnene sjældent stille, og ikke altid går alting efter planen. Og det kan ikke undgås, at der bliver spildt en gang eller to. Eat'n-bordssættet fra reer er din pålidelige hjælper, når det gælder om at beskytte spisebordet mod snavs og skader og forhindre, at mad, der er faldet ned fra tallerkenen, saft eller varme drikkevarer efterlader permanente pletter på bordet.

Maksimal beskyttelse
Med sine mål på 41,5 cm x 30 cm giver dækkeservietten en omfattende beskyttelse af dit spisebord. Måtten gør det ikke kun lettere at rengøre bordet efter måltiderne, men beskytter det også mod misfarvning forårsaget af varm mad, farvet saft og meget andet takket være det varmebestandige og vandafvisende materiale. Desuden forhindrer det skader fra ridser med børnenes bestik.

Sikker fastholdelse
Dækkeservietten har en skridsikker silikonebund med hele overfladen. Dette giver måtten et sikkert greb på træ, glas og mange andre materialer. Den skridsikre belægning på overfladen sikrer også, at tallerkner og kopper forbliver sikkert på plads.

Sikkert og utænkeligt
Maden falder ned på måtten, og din lille skat putter den i munden igen? Bare rolig, puden er antibakteriel og fri for skadelige stoffer som BPA, PVC og phthalater. Den fødevaresikre, smags- og lugtfri silikone kan komme i kontakt med fødevarer uden sundhedsmæssige problemer og uden at påvirke fødevarens naturlige aroma.

Alsidig brug
Takket være de generøse dimensioner er dækkeservietten også ideel som håndværks- og malemåtte. Den klæbeafvisende overflade beskytter bordet pålideligt mod rester fra maling, limning og æltning eller ridser fra sakse - samtidig sørger det skridsikre materiale for, at vandkopper, pensler og limstifter forbliver sikkert på bordet og forhindrer, at de vælter og ruller ned.

Holdbar, robust og nem at rengøre
Den non-stick-belægning gør rengøringen meget nem. Vandopløselige rester kan let tørres af, og ved genstridige pletter kan sættet endda rengøres i opvaskemaskinen. Det robuste silikonemateriale tåler nemt alle krav og sikrer dermed langvarig beskyttelse af overflader.

Pladsbesparende opbevaring
Eat'n Tidy-underlaget er ekstra fleksibelt og kan foldes eller endda rulles sammen til en smal rulle. Det sparer ikke kun plads og gør det nemt at opbevare i skuffer aden , men er også ideelt til rejser. Når det bruges igen, er det glat igen, uden grimme og irriterende bølger, kanter eller folder.

Produktdetaljer:
  • Skridsikker overflade forhindrer, at opvasken glider væk
  • Fastholdelse af måtten på bordet
  • Alsidig som en praktisk lege- og håndværksmåtte
  • Ekstra stor, for maksimal beskyttelse mod tilsmudsning
  • Let og pladsbesparende at opbevare
  • Let at rengøre, tåler opvaskemaskine
  • Slidstærkt, robust materiale, vandafvisende
  • Mål: ca. 41,5 cm x 30 cm

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Reer

REER – Når sikkerheden kommer først

Den tyske virksomhed REER blev grundlagt 1922 og har derfor i mere end 90 år produceret og leveret kompetente sikkerhedsprodukter. Under mottoet ”Mere sikkerhed til børn” udtrygger REER deres kerneværdier: sikkerhed og tryghed til de helt små er virksomhedens øverste prioritet. Med produkterne fra REER kan forældrene skabe sikre omgivelser, som deres børn kan opdage og udforske uden bekymringer. REER tilbyder blandt andet sikkerhedsgitre, flaskevarmere, skabslåse, sengegitre, babyalarmer, varmelamper til puslebordet og yderligere uundværlige produkter til hverdagen. Alle produkter fra REER bliver testet og lever op til de europæiske sikkerhedskrav samt høje kvalitetsstandarder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: reer Silikone dækkeserviet Eat'n Tidy
4.5
4 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

reer Silikone dækkeserviet Eat'n Tidy
reer Silikone dækkeserviet Eat'n Tidy
112 kr