Udflugtsrabat 🚗
Udflugtsrabat 🚗
10% kupon:
LAF12339
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig kuponen
reer Skål til dyrkning, sæt med 2 stk., blå/grå
Bæredygtig

reer Skål til dyrkning, sæt med 2 stk., blå/grå


Pris
104 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A342891

EAN: 4013283220436

reer Skål til dyrkning, sæt med 2 stk., blå/grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Uanset om det er morgenmad, frokost eller aftensmad, så er hvert måltid en øvelsestid for dit barn. reer -servicestel fra Growing-serien er særligt velegnet til at lære at spise selvstændigt - størrelsen og vægten er optimalt tilpasset småbørns motorik og styrke. Takket være den ressourcebesparende produktion er reer Growing-produkterne særligt bæredygtige.

Mere sjov ved måltiderne
Det smager meget bedre at spise fra service i muntre farver, for det er ikke kun maden, der afgør, om din skat nyder måltidet. Derfor kan service-sættene i friske farver kombineres perfekt og skabe et farverigt dekoreret bord - lige som dit barn kan lide det. Dette vækker nysgerrighed og interesse for mad og fremmer udviklingen af aktive spisevaner.

Robust og let at rengøre
Især når din lille pige er ved at lære at spise, er det helt normalt, at skåle og tallerkener er stressede. reer service med sin robuste overflade tåler de hårde betingelser i hverdagen med børn og kan også bruges i mikrobølgeovnen uden problemer. For at gøre rengøringen særlig praktisk og hygiejnisk kan opvasken også rengøres i opvaskemaskinen.

Til grød, muesli og meget mere
Fra den første supplerende mad til børn i skolealderen - skålene har den perfekte portionsstørrelse. Dybden sikrer, at grød eller supper forbliver i skålen, selv når der røres rundt. Selv om der altid går noget galt, når man lærer at spise, er det meget mere behageligt med de voksende retter fra reer .

Fremmer selvstændig spisning
For at dit barn kan spise selvstændigt, skal børnetøj have en særlig god fornemmelse. Den naturlige, matte overfladestruktur på reer -bestikket ligger godt i hånden og gør det lettere for dit barn at gribe og holde det. Størrelsen og vægten af hvert stykke service er ideel til børnehænder og kan bruges i hele barndommen.

Ingen risiko for personskade
Hvert enkelt stykke service fra reer Growing-serien har afrundede kanter - i kombination med det brudsikre materiale garanterer de altid sikker brug og giver Growing-servicen et tidløst elegant udseende. Især ved de første forsøg på at spise er det ikke umuligt, at tallerkener eller kopper falder ned. Det brudsikre materiale forhindrer brud og splinter, hvilket kan være særligt farligt for små børn.

Fri for skadelige stoffer (BPA, melamin og PVC)
Hvis fødevarer opbevares eller opvarmes i beholdere, der indeholder melamin, kan skadeligt melamin og formaldehyd opløses fra skålene og overføres til fødevarerne. Derfor er det særligt vigtigt at være opmærksom ikke kun på god mad, men også på materialerne i borddækket. Bordservice fra Growing-serien består af 80 % vedvarende råmaterialer som træ og sukker og er fri for melamin, BPA og PVC (testet af et uafhængigt testlaboratorium).

Alsidig brug
Børnetøj af høj kvalitet er ideelt til daglig brug i hjemmet, men det er også et godt alternativ til engangsservice uden for de 4 vægge. Bordservice kan stables og kan derfor opbevares og medbringes på en pladsbesparende måde. Takket være dens lette og brudsikre egenskaber er den også ideel til campingture, picnics eller andre udflugter.

Miljøbevidst og bæredygtig
Som familievirksomhed i babyindustrien er ansvarlig og bæredygtig håndtering af naturen og dens råmaterialer en logisk konsekvens for at beskytte den næste generation. reer -bordservice til børn er fremstillet af 80 % fornyelige råmaterialer som træ og sukker.

Produktdetaljer:
  • Særdeles let og ubrydelig
  • Egnet til opvaskemaskine og mikrobølgeovn (max. 600 W)
  • Overholder sikkerhedsstandarden EN 14372 (sikkerhedskrav og prøvninger for bestik og porcelæn)
  • Fri for BPA, PVC og melamin
  • Materiale: Fremstillet af 80 % vedvarende råvarer (f.eks. sukker, træ fra Tyskland)
  • Leveringsomfang: 1 x skål grå, 1 x skål blå
Anvendelse:
Før første brug og efter hver brug skal du rengøre den med et mildt rengøringsmiddel i varmt vand eller i opvaskemaskinen i den øverste kurv. Når du opvarmer maden i mikrobølgeovnen, skal du altid røre rundt i maden for at opnå en jævn opvarmning! For at undgå materielle skader må du aldrig udsætte fadet for ekstrem varme!

Sikkerhedsanvisninger: Før hvert måltid skal du kontrollere madens temperatur for at undgå skoldning.Produktet må kun anvendes til det formål, det er beregnet til. Denne genstand er ikke legetøj og bør kun bruges under opsyn af voksne. Må ikke anvendes, hvis der er tegn på defekter.

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Reer

REER – Når sikkerheden kommer først

Den tyske virksomhed REER blev grundlagt 1922 og har derfor i mere end 90 år produceret og leveret kompetente sikkerhedsprodukter. Under mottoet ”Mere sikkerhed til børn” udtrygger REER deres kerneværdier: sikkerhed og tryghed til de helt små er virksomhedens øverste prioritet. Med produkterne fra REER kan forældrene skabe sikre omgivelser, som deres børn kan opdage og udforske uden bekymringer. REER tilbyder blandt andet sikkerhedsgitre, flaskevarmere, skabslåse, sengegitre, babyalarmer, varmelamper til puslebordet og yderligere uundværlige produkter til hverdagen. Alle produkter fra REER bliver testet og lever op til de europæiske sikkerhedskrav samt høje kvalitetsstandarder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: reer Skål til dyrkning, sæt med 2 stk., blå/grå
5
5 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

reer Skål til dyrkning, sæt med 2 stk., blå/grå
reer Skål til dyrkning, sæt med 2 stk., blå/grå
104 kr