Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Pinolino Lotta indendørs rutsjebane, hvid
p.t. udsolgt

Pinolino Lotta indendørs rutsjebane, hvid


Variant:
 • Pinolino Lotta indendørs rutsjebane, hvid
  p.t. udsolgt
 • Pinolino Indoor-rutsjebanen Lotta
 • Pinolino Indoor-rutsjebane Lotta, grå / hvid

1.799 kr
Pris
1.481 kr
Fri fragt
Du sparer
318 kr-18%
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A256939

EAN: 4035769046439

Pinolino Lotta indendørs rutsjebane, hvid
Med den indendørs rutsjebane er der garanteret god underholdning.

Pinolinos Lotta bliver højdepunktet i alle børneværelser. Det seje design og de medfølgende klistermærker gør rutsjebanen til noget for sig. Gelænderet sørger desuden for sikkerhed.

Detaljer:
 • Lakeret: MDF uni, hvid lakeret
 • 154 x 45 x 68 cm
 • Rutsjeflade: Længde 117 cm, højde 54 cm
 • Med 2 øjenklistermærker til individuel design
 • Egnet op til: 60 kg
 • Alderssvarende bygge- og legeoplevelse for børn i alderen 2-5 år.


Om Pinolino:
Pinolino har siden 1997 udviklet, produceret og solgt en bred palet af børnemøbler, tilbehør og legetøj. Pinolino kombinerer gode priser med god service og førsteklasses produkter. Pinolino kombinerer gode priser med god service og førsteklasses produkter. Førstesklasses materialer, præcision og stor kærlighed til detaljen gør Pinolinos møbler elskede i ethvert hjem.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pinolino

Pinolino børnedrømme

Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

Team Pinolino

Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

Pinolinos afvekslende sortiment

Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

Vores Topsellers