Pinolino Indoor-rutsjebanen Lotta
Bæredygtig
Pinolino Indoor-rutsjebanen Lotta
Variant:
 • Pinolino Indoor-rutsjebanen Lotta
 • Pinolino Lotta indendørs rutsjebane, hvid
 • Pinolino Indoor-rutsjebane Lotta, grå / hvid
 • Pinolino Indendørs rutsjebane Lotta, grøn/hvid
 • Pinolino Indendørs rutsjebane Lotta, blå/hvid

1.850 kr
Pris
1.812 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 12 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A205178

EAN: 4035769044169

Pinolino Indoor-rutsjebanen Lotta
Med Indoor-rutsjebanen Lotta er der garanteret unik sjov.

Med 3 trin: Pinolinos Lotta bliver højdepunktet i alle børneværelser. Det seje design og de medfølgende klistermærker gør rutsjebanen til noget for sig; gelænderet giver desuden sikkerhed.

Detaljer:
 • Lakeret: MDF Uni, mint og grå lakeret
 • 154 x 45 x 66 cm
 • Rutsjelængde højde 54 cm
 • Med 2 øjenklistermærker til individuel design
 • Alder: fra 2 til 8 år

 • OBS!
  Kun egnet til hjemmebrug.

  Sponsoreret

  product_detail_ad

  Bæredygtighed

  Bæredygtigt materiale

  Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken enten blive forsøgt leveret senere eller lagt til afhentning. Speditionen vil holde dig informeret om den aktuelle status.  Mærke

  Pinolino

  Pinolino børnedrømme

  Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

  Team Pinolino

  Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

  Pinolinos afvekslende sortiment

  Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

  Anmeldelser

  Produktanmeldelser fra vores kunder: Pinolino Indoor-rutsjebanen Lotta
  4.5
  116 Kundebedømmelser
   
  5 stjerner
  | 87
   
  4 stjerner
  | 18
   
  3 stjerner
  | 6
   
  2 stjerner
  | 2
   
  1 stjerne
  | 3
  Mere info om eKomi

  100% ægte kundefeedback

  Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

  Vores Topsellers

  Pinolino Indoor-rutsjebanen Lotta
  Pinolino Indoor-rutsjebanen Lotta
  1.850 kr
  1.812 kr