Kun i dag: 10x babypoints 🎅
Kun i dag: 10x babypoints 🎅
Lige nu
EKSTRA points!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
saml points nu
Pinolino købmandsbutik Wilma
Pris
1.319 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A283121

EAN: 4035769049577

Pinolino købmandsbutik Wilma
Med sine smukke buede detaljer og farvekombinationen af hvid og pastellgrøn er købmandsbutikken Pinolino et ægte blikfang i hvert rum og er perfekt egnet som fødselsdag eller julegave.

Børne købmandsbutikken er især stabil og har en tællerhøjde på 56 cm Sidetælleren kan monteres enten til højre eller venstre, hvilket betyder, at Wilma kan indstilles fleksibelt.

Maltafel på bagvæggen i det store, åbne rum kan omorganiseres når som helst med nye tilbud. aden

produktdetaljer:
  • Dimensioner (bredde x dybde x højde): 85 x 85 x 101 cm
  • Tællerhøjde 56 cm
  • Malet: MDF, lakeret hvid og pastellgrøn
  • Sidetæller kan monteres enten til højre eller venstre
  • 2 Thrust aden
  • Med Maltafel
  • Særligt stabil
  • Alder: fra 2 til 7 år

Om Pinolino:
Pinolino har udviklet, produceret og solgt en bred vifte af børnemøbler, tilbehør og legetøj siden 1997. Pinolino producerer sit forskellige sortiment af produkter i sine tre egne fabrikker. Den overbevisende kombination af artikler i overensstemmelse med markedskrav, god service og rimelige priser gør Pinolino til den rigtige partner. Virksomhedens ambitiøse mål er at opnå størst mulig kundetilfredshed på alle niveauer. Materialer i høj kvalitet, præcision og stor opmærksomhed på detaljer gør Pinolino-møblerne til en favorit for hvert hjem.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pinolino

Pinolino børnedrømme

Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

Team Pinolino

Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

Pinolinos afvekslende sortiment

Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Pinolino købmandsbutik Wilma
5
23 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 18
 
4 stjerner
| 5
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Pinolino købmandsbutik Wilma
Pinolino købmandsbutik Wilma
1.319 kr