howa® Kasseapparat med lommeregner
Pris
583 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A268388

EAN: 4027914048733

howa® Kasseapparat med lommeregner
Denne elegante, moderne trækasse har mange funktioner og passer godt sammen med andre howa® produkter. Kasseapparatet er udstyret med en fuldt funktionsdygtig solregnemaskine lavet af bambus og leveres med 64-delt Euro-penge (mønter og regninger) og kreditkort. Mange funktionelle detaljer! Scanneren, papirrullen, der kan mærkes, samt kasseskuffen med en ringelyd, der springer op gennem en håndtag, gør kasseapparatet til et must for butikken.

Detaljer:
  • Indeholder: 64 dele
  • Farve: flerfarvet
  • Med lege penge
  • Inkl. Ringestøj
  • Der kan skrives på papirrullen
  • Alder: fra 3 år
OBS
Ikke egnet for børn under 3 år. Sættet indeholder små dele, der kan forårsage kvælning.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

howa® Kasseapparat med lommeregner
howa® Kasseapparat med lommeregner
583 kr