Pampers Vådservietter Aqua 720 vådservietter (15 x 48 stk.)
Bæredygtig

Pampers Vådservietter Aqua 720 vådservietter (15 x 48 stk.)


Pris
225 kr
(0,31 kr / Stk)
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A342431

EAN: 8006540510247

Pampers Vådservietter Aqua 720 vådservietter (15 x 48 stk.)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Nyfødtes hud er meget følsom og fortjener en mild beskyttelse, begyndende med bleskift.
Pampers Harmonie Aqua babyservietter indeholder 99 % vand for at beskytte huden skånsomt. De er fremstillet af førsteklasses bomuld, er 100 % plantebaserede fibre og indeholder 0 % plastik.

Den unikke formel er dermatologisk testet og beskytter mod hudirritation bedre end bomuld og vand, så selv den mest følsomme hud bliver nænsomt renset og sikkert beskyttet.
Da Pampers Harmonie Aqua er udviklet til nyfødtes følsomme hud, indeholder de hverken alkohol, parfume eller farvestoffer.

Produktoplysninger
  • Indeholder 720 klude (15 x 48 stk.)
  • 100% plantebaserede fibre
  • Alkohol-, parfume- og farvestoffri

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Plastfri

Plast er den almindelig brugte betegnelse for plastik. Plast fremstilles ofte på basis af petroleum. Det kritiske punkt her er, at disse petroleumsbaserede stoffer af plastik er svære at nedbryde helt. I stedet nedbrydes de til små stykker over tid. Disse stykker er også kendt som mikroplast, som forårsager forurening af havene og miljøet. Plastfrie produkter bruger ikke petroleumsbaserede råvarer og fører dermed mindre mikroplast i kredsløbet.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pampers

Pampers – pasform og sugeevne i højeste kvalitet

Pampers er verdenskendt og har i mere end 4 årtier produceret mærkebleer. I samarbejde med eksperter, læger og forældre har firmaet således kunnet byde på innovative produkter, som lever op til barnets behov. Børns udvikling gennemgår de første år så mange forskellige trin, så der kræves bleer som er specielt tilpasset barnets udvikling. Der er således forskel om en nyfødt blot ligger ned eller om et barn løber rund og opdager sin verden. Barnets tendens til øm hud og den krævede pasform kan også være meget forskellig og det er alt sammen aspekter, som kræver forskellige bleer og klude. Pampers sætter fokus på barnets velfærd og understøtter blandt andet Unicefs kamp mod stivkrampe.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Pampers Vådservietter Aqua 720 vådservietter (15 x 48 stk.)
5
722 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 655
 
4 stjerner
| 59
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 3
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Pampers Vådservietter Aqua 720 vådservietter (15 x 48 stk.)
Pampers Vådservietter Aqua 720 vådservietter (15 x 48 stk.)
225 kr
(0,31 kr / Stk)