Tommee Tippee blehane Sangenic Simple e hvid / gr

Tommee Tippee blehane Sangenic Simple e hvid / gr


Variant:
  • Tommee Tippee blehane Sangenic Simple e hvid / gr
  • Sangenic Simplee Blespand blå
  • Sangenic Simplee Blespand pink

Pris
89 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A233009

EAN: 5010415700315

Tommee Tippee blehane Sangenic Simple e hvid / gr
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den enkle e Sangenic bleemail fra Tommee Tippee er den enkle, elegante og pladsbesparende m † de at holde din babys v'relse leje og lugtfrit. Bleboksen er velegnet til bortskaffelse af bleer, bomuldskugler, babydervietter og hygiejneprodukter.

Multilagsfilmen og det smarte lukkede klap t'tningsl † g omslutter alle lugte.
Filmen indeholder en antibakteriel middel, der eliminerer 99% af alle bakterier.
Hver p † fyldningspakke er tilstr'kkelig til bortskaffelse af op til 180 bleer.

Produktdetaljer:
  • Beholder findes til 18 blæser p † † n bande
  • Design: hvid / gr †
  • Reng ›ring: Reng› r simpelthen med varmt s'bevand
  • Multilags-film lukker al lugt
  • Film vises og antibakteriel middel

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Tommee Tippee

Tommee Tippee– Hygiejnisk affaldssystem til bleer

På pinkorblue.dk kan du nu finde det innovative affaldssystem Sangenic fra Tommee Tippee. Sangenic sikrer en komfortabel og hygiejnisk blehåndtering. Blespandene ”Ble-Twister”, ”MK4”, ”Simplee”, ”Basic” m.m. er nemme at betjene og holder puslepladsen dejlig ren samt lugtfri. Systemet kan rumme op til flere bleer på én gang, således at du kan bruge din kostbare tid samme med din baby, fremfor at tømme blespanden. Hver ble forsegles efter brug enkeltvis i flere lag af folie, hvilket giver en optimal bakteriehæmmende lugtbeskyttelse. Den antibakterielle plastfolie dræber 99% af bakterierne og kan ligeledes købes som refill-kassetter på pinkorblue.dk.

Sangenic Blespand – En stor hjælp til hverdagen

Sangenic står for kvalitet, effektivitet og funktionalitet. Blespandende gør pusleperioden og dermed bleskiftningen mere komfortabel og er et praktisk redskab til enhver børnefamilie. Sangenic har fremstillet adskillige kvalitetsbevidste modeller, herunder ”Ble-Twister” og ”MK4” samt ”Simplee”, som skubber bleen automatisk ned i spanden takket være et hygiejnisk og advanceret easy-push låg. Bleen omsluttes i flere lag plastikfolie inden den lander i spanden og hæmmer dermed dannelsen af en ubehagelig lugt mere effektivt end traditionelle blespande.

Sangenic refill-kassetter - Hygiejne uden kompromis

Det praktiske Sangenic affaldssystem er udstyret med en rulle af plastikfolie, som omslutter bleen hygiejnisk i flere lag efter brug. De praktiske refill-kassetter af plastikfolie gør det muligt at benytte blespandende fra fødslen til pottetræningen.

Vores Topseller

Tommee Tippee blehane Sangenic Simple e hvid / gr
89 kr