MAXI COSI Babystol Pebble 360 Essential Black
-13%
Vejl. pris¹
1.714 kr
Pris
1.499 kr
Fri fragt*
Du sparer
215 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A302443

EAN: 8712930170280

MAXI COSI Babystol Pebble 360 Essential Black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Til testrapporterne

Installation
Når du sætter dit barn i bilen, skal det være så nemt som muligt. Takket være det nemme selesystem på Maxi-Cosi Pebble 360 kan du nemt sætte den lille ind og ud af autostolen, og den lille vil altid føle sig tryg i den ekstra behagelige, bløde indsats.
Maxi-Cosi Pebble 360 kan bruges som en drejelig bæresele i kombination med FamilyFix 360-basen (sælges separat) og kan drejes 180° til venstre og 180° til højre. FamilyFix 360-basen er udstyret med ISOFIX -forankringer og et støtteben og er den sikreste, nemmeste og hurtigste måde at installere autostolen på.
Den har et intelligent, integreret rotationssystem, som gør det muligt at dreje autostolen Maxi-Cosi Pebble 360 med kun én hånd. Det har aldrig været nemmere at sætte den lille i en autostol. Pebble 360 overholder den seneste i-Size sikkerhedsstandard (R129/03) og skal bruges i bagudvendt position.
Følg trinene i brugsanvisningen for at sikre korrekt installation i din bil.

Sikkerhed
For din babys sikkerhed og komfort er Maxi-Cosi Pebble 360 udstyret med ClimaFlow til temperaturregulering og G-CELL sidekollisionsteknologi til at beskytte din baby i tilfælde af en sidekollision.
Takket være det ergonomiske bærehåndtag kan du tage din baby med dig, uanset hvor du går. Pebble 360 tilbyder derfor dig og din baby maksimal komfort, den højeste i-Size sikkerhed og brugervenlighed fra dag ét.
Maxi-Cosi Pebble 360 er en del af den nyeste generation af drejelige barnestole, 360-familien.

Når du venter barn, ændrer din verden sig med ét slag. Der er mange beslutninger, der skal træffes, og som vil afgøre dit barns trivsel. Dit barn har helt sikkert brug for sikkerhed og komfort. Du, på den anden side, har brug for fleksibilitet, brugervenlighed og ro i sindet, når du er ude og gå med dit lille barn. 360-familien er den mest brugervenlige 360° drejelige familie. Ultimativ komfort kombineret med fantastisk brugervenlighed.

i-Size (R129) Sikkerhed:
Optimerede sikkerhedsstandarder giver øget hoved- og nakkebeskyttelse og ekstra høj sidekollisionsbeskyttelse.

Praktisk rejsesystem:
Kompatibel med barnevogne fra MAXI COSI , Quinny og mange andre mærker.

Komfortabel "Baby Hugg" sædereduktion:
Den aftagelige indsats giver en bedre liggestilling for nyfødte.

Detaljer om produktet:
 • Fra fødslen og op til 83 cm
 • Komfortabel indsats til nyfødte
 • 360° drejelig på FamilyFix 360 base station (180° til venstre og 180° til højre)
 • Nem håndtering: 360° drejelig med én hånd
 • ClimaFlow temperaturregulerende stof og perforerede sider for maksimal komfort til din baby
 • Nem at spænde fast takket være Easy-in selesystemet
 • 3-punkts sele system
 • Integreret G-Cell-teknologi for bedre sidebeskyttelse
 • XL UV-solbeskyttelse
 • 6 forskellige hovedstøttepositioner
 • Ergonomisk justerbart bærehåndtag
Tekniske data:
 • Montering: mod kørselsretningen
 • Mål (længde x bredde x højde): 72 x 44 x 35 cm
 • Vægt: 4,3 kg
 • Belastning: op til ca. 13 kg
Kompatibel med:
 • MAXI COSI Base station FamilyFix 360 (sælges separat)
Bemærk!
Farven på babysædet kan afvige fra illustrationerne. Farven på strukturen i stoffet og plastelementerne kan være lysere.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Maxi Cosi

Sikkerhed med Maxi Cosi autostole

Maxi Cosi har igennem mange år lagt vægt på barnets sikkerhed. Det er blandt andet derfor virksomheden er kendt for at udvikle og producere komfortable og sikre autotole, som ikke kun lever op til alle sikkerhedskrav, men også overgår alle forventninger. Maxi Cosi har et bredt sortiment af autostole der er egnet til grupperne 0-3 og dermed tilbyder de produkter til forskellige aldre og vægtklasser. Babyautostolene Maxi Cosi Pebble eller Maxi Cosi Cabriofix egner sig perfekt til børn der vejer 0-13 kg. Er barnet derimod for stor til babyautostolen, kan modellerne Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi anvendes op til en vægt på 36 kg.

Maxi Cosi – dette mærke går ind for kvalitet!

Mærket Maxi Cosi er oprindeligt fra Holland, men blev opkøbt af det canadiske firma Dorel Inc. i 1994 og har siden da kun udvidet sit sortiment markant. I dag opererer virkomheden Maxi Cosi over hele verden og er en af de førende producenter inden for klapvogne, bilsæder og bæreseler til babyer.

 

En autostol fra Maxi Cosi

Maxi Cosis autostole lever altid op til de nyeste standarder, som byder på tryghed og sikkerhed for forældre og barn. Dette tydeliggøres ved at Maxi Cosi lever op til alle standarder og sikkerhedskrav der stilles til en autostol, derved er sikkerheden det vigtigtste hos Maxi Cosi. Vær venligst opmærsom på, at vælge den passende autostol ud fra barnets vægtklasse, da Maxi Cosi autostolene er udviklet til at passe specifik til barnets vægt og alder. Alle modeller fåes i forskellige farver og designs.

En barnevogn fra Maxi Cosi

En Maxi Cosi barnevogn er under alle omstændigheder sikker og komfortabel. Deres brede sortiment af barnevogne gør det muligt for alle familier at finde en barnevogn der dækker deres behov og passer netop til deres livstil. Barnevogne fra Maxi Cosi er produceret med særligt henblik på at opnå den højeste kvalitet samt dit barns komfort.

 

En bæresele fra Maxi Cosi

En bæresele fra Maxi Cosi er med til at styrke forholdet mellem forældre og barn. Bæreselerne er fremstillet er meget slidstærkt samt stabilt materiale, og byder dermed på den bedste sikkerhed og komfort til dit barn. Modellerne fåes i mange forskellige designs og farver.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: MAXI COSI Babystol Pebble 360 Essential Black
5
251 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 229
 
4 stjerner
| 19
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

MAXI COSI Babystol Pebble 360 Essential Black
MAXI COSI Babystol Pebble 360 Essential Black
Vejl. pris¹ 1.714 kr
1.499 kr