Erstatningsforslag til udsolgte produkter

LÄSSIG Madkasse i rustfrit stål
NYHED
p.t. udsolgt
Pris
204 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A391028

EAN: 4042183425641

LÄSSIG Madkasse i rustfrit stål
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
 • Ideel til at tage med på farten: Med de søde LÄSSIG snackbokse i rustfrit stål i et sæt med 3 stk. er sultne naturelskere og verdensforskere godt rustet.
 • Kasserne kommer ikke kun i muntre Design s, men holder også frugt, grøntsager, kager og co. friske i lang tid på den næste udflugt.
 • De BPA-fri snackbokse er fremstillet af robust rustfrit stål
 • Låget af polypropylen holder kasserne tæt lukkede og indholdet sikkert gemt væk
 • Efter snack kan de rengøres i opvaskemaskinen
 • Når snackboksene ikke er i brug, kan de stables i hinanden for at spare plads takket være de tre forskellige størrelser
 • De små snackbokse er ideelle til dagpleje, børnehave eller familieudflugter og garanterer et godt humør til den næste snack.

Materiale og dimensioner:
 • Materiale: Låg: Polyplopylen (PP) (med silikonering)
  Æske: Rustfrit stål

Inkluderet i leveringen:
 • 3x madkasse

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Lässig

Lässig – praktiske og bæredygtige babyprodukter

Den tyske virksomhed Lässig er kendt vores deres funktionelle, kreative og bæredygtige produkter indefor kategorierne pusletasker, pleje, mode, m.m. De unikke produkter er internationalt anerkendte og sælges over hele verden. Virksomhedens filosofi „Be inspired! Be Lässig!“ består i at frembringe praktiske produkter i enestående og førsteklasses materialer, der ikke kun gør familiehverdagen mere praktisk, men også sjovere samt farverigere. Endvidere lever Lässigs produkter op til de eurpæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedsskrav, hvilket også genspejles i mærkets popularitet.

Praktisk og moderne pusletasker fra Lässig

Lässig gælder som en af de førende producenter af funktionelle og moderne pusletasker. Deres populære pusletasker er udviklet med henblik på at kunne opfylde forskellige funktioner i hverdagen. Af denne grund kan de ikke kun anvendes som en klassisk pusletaske, men også som moderigtige skuldertasker, så snart de små ikke længere skal pusles. Pusletasker fra Lässigs er udstyret med robuste lynlåse samt mange opbevaringslommer og derudover fås de i mange, enestående designs med forskellige former, farver og mønstre.

Lässig – et sortiment der begejstrer

Lässig frembringer funktionelle og moderigtige produkter, herunder blandt andet hagesmække, svømme- og stofbleer, børnebestik, børnetøj og pusletasker. Virksomheden Lässig lægger stor vægt på at udvide deres produktsortiment med bæredygtige produkter, hvorfor de for eksempel producerer deres messenger tasker af 100% Cyclepet.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: LÄSSIG Madkasse i rustfrit stål
5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers