reer Babyske Magic Ske med temperaturindikator

reer Babyske Magic Ske med temperaturindikator


Pris
41 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A342899

EAN: 4013283230121

reer Babyske Magic Ske med temperaturindikator
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Fra den 5. eller 6. måned er barnet normalt ikke længere tilfreds med modermælk alene, og interessen for fast føde stiger. Nu er det rette tidspunkt til den første grød. Men som med mange andre ting skal man først lære at spise fra en ske. Da dit barn stadig ikke er fortrolig med skeen, vil han eller hun bide eller endda sutte på den i starten, og derfor anbefaler eksperter, at du bruger særlige babyskeer. Babyskeen Magic Spoon er specielt designet til babyer og støtter dig, når du giver dem de første grødmåltider. Takket være temperaturindikatoren sikrer skeen også, at grøden ikke bliver for varm.

Ideel til den lille babys mund
Magic Spoon har en særlig børnevenlig skeform. Skeen er smal og passer ind i selv den mindste babys mund. Skeens dybde gør den nem at putte i munden og er stor nok til en ideel portion mad. Da ganen, tandkødet og læberne hos babyer og børn stadig er meget følsomme, er det særlig vigtigt, at dit barn ikke gør sig selv ondt, når det spiser med skeen. Takket være de afrundede kanter beskytter sikkerhedsskeen din babys følsomme mund mod skader.

Advarer mod for varm mad
Det, der er behageligt varmt for dig, er ofte for varmt for dit barn, fordi babyer er mere følsomme over for varme end voksne. Temperaturindikatoren i Magic Spoon skifter derfor farve på skeen, når grøden stadig er for varm til dit barn. På den måde kan du være sikker på, at dit barn ikke brænder sig i munden eller halsen på grøden.

Nem fodring
Babyskeen Magic Spoon har et ekstra langt håndtag. Det giver dig mulighed for at fodre fra dybe krukker uden problemer og gør også dit barns første selvstændige forsøg på at spise lettere. Efter kort tid vil dit barn gerne spise selv og række ud efter skeen. Det lange håndtag giver plads nok til begge hænder og giver dig mulighed for at støtte dit barn i dets spiseforsøg. Takket være den ergonomiske form på skeens håndtag ligger skeen altid godt i hånden.

Kvalitet og sikkerhed
For at give babyer og småbørn maksimal beskyttelse kontrolleres reer -produkterne i henhold til strenge teststandarder. Artiklen gennemgår ikke kun interne tests, men også uafhængige institutter. Sikkerhedsskeen blev testet i henhold til EN 14372-standarden. Denne standard specificerer sikkerhedskrav til materialer, konstruktion, design, emballage og mærkning af bestik og service til børn. Kun babyskeer, der er testet i henhold til denne standard, garanterer sikker og uskadelig brug. reer babyskeen er fremstillet af fødevaresikker plast, er BPA-fri og indeholder ingen små dele, der kan sluges. Den kan rengøres i opvaskemaskinen og forbliver hygiejnisk ren i lang tid.

Produktdetaljer:
  • Babyske med temperaturindikator
  • Advarer om for varm mad ved at misfarve den
  • Med ekstra langt håndtag - også egnet til dybe glas
  • Smal skeform, ideel til den lille babys mund
  • Høj kvalitet tiger , fødevaresikker plast, BPA-fri
  • Kan tåle opvaskemaskine
  • Overholder sikkerhedsstandarden EN 14372
  • Farve: farvet
  • Leveringsomfang: 3 x skeer

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Reer

REER – Når sikkerheden kommer først

Den tyske virksomhed REER blev grundlagt 1922 og har derfor i mere end 90 år produceret og leveret kompetente sikkerhedsprodukter. Under mottoet ”Mere sikkerhed til børn” udtrygger REER deres kerneværdier: sikkerhed og tryghed til de helt små er virksomhedens øverste prioritet. Med produkterne fra REER kan forældrene skabe sikre omgivelser, som deres børn kan opdage og udforske uden bekymringer. REER tilbyder blandt andet sikkerhedsgitre, flaskevarmere, skabslåse, sengegitre, babyalarmer, varmelamper til puslebordet og yderligere uundværlige produkter til hverdagen. Alle produkter fra REER bliver testet og lever op til de europæiske sikkerhedskrav samt høje kvalitetsstandarder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: reer Babyske Magic Ske med temperaturindikator
4.5
7 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

reer Babyske Magic Ske med temperaturindikator
reer Babyske Magic Ske med temperaturindikator
41 kr