LÄSSIG Drikkeflaske Adventure rose, 550 ml
NYHED

LÄSSIG Drikkeflaske Adventure rose, 550 ml


Variant:
 • LÄSSIG Drikkedunk Adventure olive , 550 ml
 • LÄSSIG Drikkeflaske Adventure rose, 550 ml

Pris
186 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A389564

EAN: 4042183396071

LÄSSIG Drikkeflaske Adventure rose, 550 ml
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
 • Lad os være vilde med den robuste LÄSSIG drikkeflaske til børn af 100 % Tritan
 • Den BPA-fri og brudsikre drikkeflaske er sjov for både forældre og børn og er ideel til både store og små udflugter
 • Det lækagesikre låg er let at åbne med den praktiske 1- Click lukning og er også godt forseglet i rygsækken takket være den ekstra sikkerhedsklips
 • Takket være den ergonomiske Design og silikonering ligger flasken godt i små børnehænder.
 • Men hvis der er brug for begge hænder til at boltre sig og udforske, gør den aftagelige håndledsrem det nemt at bære eller fastgøre drikkeflasken.
 • Kapaciteten på 550 ml er også tilstrækkelig til tørstige eventyrere
 • Den lugt- og smagsløse drikkeflaske til børn er egnet til stille, kølige og lunkne drikkevarer og kan nemt rengøres i opvaskemaskinen

Materiale og dimensioner:
 • Mål: 7 x 7 x 32 cm
 • Materiale: 100% Tritan

Inkluderet i leveringen:
 • 1x drikkeflaske Adventure rose

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Lässig

Lässig – praktiske og bæredygtige babyprodukter

Den tyske virksomhed Lässig er kendt vores deres funktionelle, kreative og bæredygtige produkter indefor kategorierne pusletasker, pleje, mode, m.m. De unikke produkter er internationalt anerkendte og sælges over hele verden. Virksomhedens filosofi „Be inspired! Be Lässig!“ består i at frembringe praktiske produkter i enestående og førsteklasses materialer, der ikke kun gør familiehverdagen mere praktisk, men også sjovere samt farverigere. Endvidere lever Lässigs produkter op til de eurpæiske kvalitetsstandarder samt sikkerhedsskrav, hvilket også genspejles i mærkets popularitet.

Praktisk og moderne pusletasker fra Lässig

Lässig gælder som en af de førende producenter af funktionelle og moderne pusletasker. Deres populære pusletasker er udviklet med henblik på at kunne opfylde forskellige funktioner i hverdagen. Af denne grund kan de ikke kun anvendes som en klassisk pusletaske, men også som moderigtige skuldertasker, så snart de små ikke længere skal pusles. Pusletasker fra Lässigs er udstyret med robuste lynlåse samt mange opbevaringslommer og derudover fås de i mange, enestående designs med forskellige former, farver og mønstre.

Lässig – et sortiment der begejstrer

Lässig frembringer funktionelle og moderigtige produkter, herunder blandt andet hagesmække, svømme- og stofbleer, børnebestik, børnetøj og pusletasker. Virksomheden Lässig lægger stor vægt på at udvide deres produktsortiment med bæredygtige produkter, hvorfor de for eksempel producerer deres messenger tasker af 100% Cyclepet.

Vores Topsellers

LÄSSIG Drikkeflaske Adventure rose, 550 ml
LÄSSIG Drikkeflaske Adventure rose, 550 ml
186 kr