KAPLA Byggeklodser - Boks 1000
Bæredygtig -19%
Variant:
  • KAPLA Byggeklodser - 200 stk Boks
  • KAPLA Byggeklodser - Octocolor
  • KAPLA Byggeklodser - 280 stk Boks
  • KAPLA Byggeklodser - Boks 1000
  • +4

Vejl. pris¹
2.200 kr
Pris
1.789 kr
Fri fragt*
Du sparer
411 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A149140

EAN: 0814647006000

KAPLA Byggeklodser - Boks 1000
Den uundværlige KAPLA-æske på 200 er varemærket for KAPLA®.

En træplade, der kan bygges uendeligt - Skab din fantasiverden med KAPLA®
spillerne har mulighed for at stable de samme størrelse KAPLA®-træfliser oven på hinanden på en sådan måde, at de kan skabe tårne, slotte, drager og alle mulige unikke væsner efter ønske. Denne universelle byggesten gør det muligt for dit barn at lade sin fantasi og handlinger løbe frit. Spillet introducerer dit barn til områderne geometri, fysik, teknologi og matematik, og samtidig sensibiliserer KAPLA® fremsynet for former og volumener såvel som kunst og plastik.

Et tidløst og udviklende spil - læring ved at spille fra 2 år
KAPLA® tilpasser sig alle talenter - hvad enten de er små eller store, alene eller flere, sammen med familien eller blandt andre venner. Det fremmer kreativitet, udholdenhed, opfindsomhed og følsomhed.
Social såvel som verbal kommunikation understøttes af spillet. Konstruktionerne kommenteres, præsenteres, diskussioner afholdes i konstruktionsfasen, og rollespil kan også udvikle sig.
Ældre børn skaber mere komplekse strukturer, der kræver større vision i tænkning såvel som i manuel fingerfærdighed. Spillet udvikler sig sammen med dit barn og giver dig mulighed for at overskride grænserne for dine egne evner og materialer.

100% naturligt og ubehandlet fyrretræ - Hentet fra bæredygtigt skovbrug i det franske skovområde Les Landes
Fyrretræet i Les Landes, valgt for sin robusthed og elegante korn, vælges med den højeste præcision, der er skåret i størrelse. De farvede træfliser er farvet med naturlige farver for at sikre maksimal sikkerhed, når du spiller.

Om KAPLA®
Historien om KAPLA® er historien om en hollandsk antikvitetshandler, der drømte om at bygge sit eget slot.

Under en rejse til det sydlige Frankrig i slutningen af 1960'erne bukker Tom van der Bruggen af charmen ved en ødelagt gård og beslutter at gøre det til et slot. For bedre at kunne forestille sig sit projekt forsøger han at skabe en model ved hjælp af byggesten i træ. Men de klodsede byggesten tillader ham ikke at producere en detaljeret og realistisk model. Så han beslutter at designe sine egne byggesten. Og sådan er de magiske KAPLA® træplader skabt, som du kan bygge noget med!
Tom gav dem navnet KAPLA®: KAbouter PLAnkjes, hollandsk for “ Gnome pinde”.

Produktoplysninger:
  • Emballagedimensioner (bredde x højde x dybde): 25 x 35,7 x 15 cm
  • I en praktisk opbevaringsboks
  • Indhold: 200 KAPLA træplader med instruktionshæfte
  • Materiale: fyrretræ
  • Alder: fra 3 år

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: KAPLA Byggeklodser - Boks 1000
5
1515 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 1433
 
4 stjerner
| 73
 
3 stjerner
| 8
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

KAPLA Byggeklodser - Boks 1000
KAPLA Byggeklodser - Boks 1000
Vejl. pris¹ 2.200 kr
1.789 kr