KAPLA Byggeklodser - 280 stk Boks
Variant:
  • KAPLA Byggeklodser - 280 stk Boks
  • KAPLA Byggeklodser - 200 stk Boks
  • KAPLA Byggeklodser - Boks 1000

749 kr
Pris
617 kr
Fri fragt
Du sparer
132 kr-18%
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A149139

EAN: 0814647007007

KAPLA Byggeklodser - 280 stk Boks
Den uundværlige KAPLA-æske på 200 er varemærket for KAPLA®. En træplade, der kan bygges uendeligt - Skab din fantasiverden med KAPLA®
spillerne har mulighed for at stable de samme størrelse KAPLA®-træfliser oven på hinanden på en sådan måde, at de kan skabe tårne, slotte, drager og alle mulige unikke væsner efter ønske. Denne universelle byggesten gør det muligt for dit barn at lade sin fantasi og handlinger løbe frit. Spillet introducerer dit barn til områderne geometri, fysik, teknologi og matematik, og samtidig sensibiliserer KAPLA® fremsynet for former og volumener såvel som kunst og plastik.

Et tidløst og udviklende spil - læring ved at spille fra 2 år
KAPLA® tilpasser sig alle talenter - hvad enten de er små eller store, alene eller flere, sammen med familien eller blandt andre venner. Det fremmer kreativitet, udholdenhed, opfindsomhed og følsomhed.
Social såvel som verbal kommunikation understøttes af spillet. Konstruktionerne kommenteres, præsenteres, diskussioner afholdes i konstruktionsfasen, og rollespil kan også udvikle sig.
Ældre børn skaber mere komplekse strukturer, der kræver større vision i tænkning såvel som i manuel fingerfærdighed. Spillet udvikler sig sammen med dit barn og giver dig mulighed for at overskride grænserne for dine egne evner og materialer.

100% naturligt og ubehandlet fyrretræ - Hentet fra bæredygtigt skovbrug i det franske skovområde Les Landes
Fyrretræet i Les Landes, valgt for sin robusthed og elegante korn, vælges med den højeste præcision, der er skåret i størrelse. De farvede træfliser er farvet med naturlige farver for at sikre maksimal sikkerhed, når du spiller.

Om KAPLA®
Historien om KAPLA® er historien om en hollandsk antikvitetshandler, der drømte om at bygge sit eget slot.

Under en rejse til det sydlige Frankrig i slutningen af 1960'erne bukker Tom van der Bruggen af charmen ved en ødelagt gård og beslutter at gøre det til et slot. For bedre at kunne forestille sig sit projekt forsøger han at skabe en model ved hjælp af byggesten i træ. Men de klodsede byggesten tillader ham ikke at producere en detaljeret og realistisk model. Så han beslutter at designe sine egne byggesten. Og sådan er de magiske KAPLA® træplader skabt, som du kan bygge noget med!
Tom gav dem navnet KAPLA®: KAbouter PLAnkjes, hollandsk for “ Gnome pinde”.

Produktoplysninger:
  • Emballagedimensioner (bredde x højde x dybde): 25 x 35,7 x 15 cm
  • I en praktisk opbevaringsboks
  • Indhold: 200 KAPLA træplader med instruktionshæfte
  • Materiale: fyrretræ
  • Alder: fra 3 år

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: KAPLA Byggeklodser - 280 stk Boks
4.9
843 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 797
 
4 stjerner
| 42
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

de mest relevante bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser

de bedste internationale bedømmelser:

Vis flere internationale kundebedømmelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

KAPLA Byggeklodser - 280 stk Boks
KAPLA Byggeklodser - 280 stk Boks
749 kr
617 kr