I dag: 10% PERSONALERABAT ❕
I dag: 10% PERSONALERABAT ❕
Kopiér koden her:
PRH18556
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden
haakaa® Rengøringsbørste, dobbeltsidet grå
Pris
126 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A345447

EAN: 9420060207415

haakaa® Rengøringsbørste, dobbeltsidet grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Silikonebørsten med to ender har bløde og fleksible silikonehår, der giver mulighed for 360' rengøring af alle dine Haakaa-produkter. På den ene side er der et børstehoved, der har den perfekte størrelse til at rengøre dine pumper, flasker og mælkeposer, og på den anden side er der en børste med en vinklet spids, så du kan nå ind i alle kroge og hjørner af dine flaskesutter, mælkefangere og meget mere! Men du kan selvfølgelig også bruge rengøringsbørsterne til at rengøre tallerkener, gryder og pander.
De bløde og fleksible børster i 100 % silikone når alle hjørner og kroge på dine amme redskaber for at sikre en grundig rengøring. Børstehovedet kan fjernes fra håndtaget for nem sterilisering, hvilket gør det super praktisk og bekvemt til rengøring af alt, hvad du ønsker.

Rengøring og pleje

Det er bedst at rengøre produkterne i en dampsterilisator eller ved at koge dem i varmt vand i 2-3 minutter. Brug ikke aggressive midler som f.eks. steriliseringstabletter eller blegemiddel. Der må heller ikke anvendes UV-sterilisatorer. For at rengøre den dobbeltsidede silikonebørste skal du fjerne børstehovederne fra håndtaget og rengøre dem separat. De dele af rustfrit stål må ikke koges.

Kontroller regelmæssigt produktets tilstand. Udskift produktet, hvis det viser tegn på skader. Må ikke opbevares i nærheden af skarpe genstande. Dette produkt er ikke et legetøj. Dette produkt må ikke anvendes til andre formål end det er beregnet til. Der kræves tilsyn af voksne.

Produktoplysninger
  • Børster til mange formål gør alt i dit hjem effektivt rent
  • Bløde silikonehår rengør effektivt de svært tilgængelige hjørner for en 360° rengøring
  • Børsterne har den perfekte størrelse til at rengøre både store og små ting. Ideel til pumper, sutteflasker, mælkeposer, flaskesutter, kolostrumsamlere, sutter og meget mere
  • Aftagelige børstehoveder til nem sterilisering
  • Let greb, skridsikre håndtag hænger til praktisk opbevaring
  • Fremstillet af blød, fleksibel og behagelig 100% fødevaregodkendt silikone
  • Fri for BPA, PVC og phthalater

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
61 kr
(122 kr / 1l)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: haakaa® Rengøringsbørste, dobbeltsidet grå
5
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

haakaa® Rengøringsbørste, dobbeltsidet grå
haakaa® Rengøringsbørste, dobbeltsidet grå
126 kr