haakaa® Brystpumpe, Generation 3 Premium sæt peach

haakaa® Brystpumpe, Generation 3 Premium sæt peach


Pris
856 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A344532

EAN: 9420060201888

haakaa® Brystpumpe, Generation 3 Premium sæt peach
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Opsaml, fodre og opbevar modermælk nemt og effektivt med verdens første 5-i-1-fodringssystem fra Haakaa. Med et enkelt drej kan du skifte mellem alle de forskellige tilbehør. Med sutteskeen kan du give din baby sin første grød, med sutteflasketilbehøret kan dit lille barn drikke selvstændigt og langsomt skifte til en normal kop, og takket være silikonelågene kan mælk, grød eller snacks nemt opbevares i silikonekopperne.

Dette sæt indeholder:
1 x 250 ml silikone brystpumpe
Genopfindelsen af den velkendte Haakaa brystpumpe. Den enkle og effektive Design fra den velkendte Haakaa brystpumpe er bibeholdt, men nu kan du med det nye system trække mælken direkte over i flasken. Fremstillet af silikone i fødevaregodkendt kvalitet. Denne kompakte pumpe er perfekt til alle situationer, hvor du ønsker at udtrække mælk hurtigt og diskret, f.eks. på langdistanceflyvninger, i bilen eller bare derhjemme!

1 x 160 ml silikoneflaske
Haakaa-flasken er fremstillet af fødevaresikker silikone, hvilket gør den uovertruffen blød og sikker for din baby. Den er nem at holde, selv med små hænder, og den er stødsikker, så dit barn kan lære at drikke selvstændigt uden risiko for brud. Flasken på 160 ml i dette sæt har en brystvorte med langsomt flow.

1 x Silikone drikkeflaske top med automatisk sugerør
Sutteskeen er lavet af 100% silikone og er derfor blød og fleksibel. Så selv de mest aktive børn kan ikke skade sig selv, mens de drikker. Det automatiske sugerør er vægtet i bunden, så det altid forbliver nedsænket i væsken og kan drikkes fra enhver vinkel - selv når flasken er på hovedet!

1 x Silikone fodringsske vedhæftet fil
Takket være den påsatte sutteske kan du forvandle din Gen. 3-flaske til en slags squeeze-flaske - så du kan give dit barn sin første grød eller yoghurt meget rent.

1 x silikone anti-kolik-sut - størrelse S (langsomt flow)
Den bløde anti-kolik-sut gør din Gen. 3-flaske til en sikker babynuttekst. Takket være den mindste åbning er denne sut specielt velegnet til de første måneder. Den er lavet af 100 % silikone og har en naturlig, brystlignende form for at efterligne amning så godt som muligt.

1 x silikone anti-kolik-sut - størrelse L (variabel strøm)
Med den bløde anti-kolik-sut bliver din Gen. 3-flaske til en sikker flaske. Den lidt større åbning er velegnet til babyer fra 6 måneder. Den er fremstillet af 100 % silikone og har en naturlig, brystlignende form for at efterligne amning så godt som muligt.

1 x Silikone blomsterhætte.
Den søde blomst lukker brystpumpen forsvarligt. Så der løber ingen mælk ud, hvis pumpen vælter, og mælken er beskyttet mod forurening.

2 x silikonelåg.
Ved hjælp af silikonelågene kan Gen. 3-flaskerne nemt omdannes til opbevaringsbægre. Brystmælk, væsker, snacks eller mad på farten - du kan opbevare det hele derinde! Du forsegler koppen lufttæt, så indholdet forbliver frisk og beskyttet i længere tid.

2 x silikoneringe
Silikoneringerne gør det nemt at skrue de forskellige tilbehør på kopperne og gør Gen. 3 koppen til et 5-i-1 fodringssystem!

2 x silikoneflaskelåg
Gen. 3-flaskelåget passer over flasken, sutteskeen og drikkeflaskens låg for at beskytte brystvorterne/skeerne mod forurening - perfekt til når du er på farten!

Rengøring og pleje

Rengør efter hver brug. Vi anbefaler, at du rengør Haakaa silikoneprodukterne i hånden med varmt vand og sæbe. Silikonen kan blive mælkeagtig i opvaskemaskinen. Brug ikke aggressive blegemidler eller steriliseringstabletter. Steriliser Haakaa silikoneprodukter efter hver brug, helst i en dampsterilisator eller ved at koge dem i varmt vand i 2-3 minutter. Du må heller ikke bruge UV-sterilisatorer, da de forkorter produkternes levetid.

Kontroller regelmæssigt, at produktet stadig er helt intakt, og udskift det, hvis det viser tegn på skader. Opbevar ikke produktet i nærheden af skarpe genstande. Opbevar produktet på et køligt, tørt sted og undgå direkte sollys. Brug kun bløde svampe eller børster med bløde børster til rengøring (hårde børster eller svampe kan beskadige silikonens overflade). Hvis produktet kommer i kontakt med opvaskemiddel, kan silikonen blive hvid. Brug kun produktet til det formål, det er beregnet til. Må kun anvendes under opsyn af en voksen.

Produktoplysninger
  • Opnå let brystmælk med naturlig sugning
  • Fremstillet af medicinsk silikone af høj kvalitet
  • Nem og effektiv indsamling af modermælk
  • Ingen ledninger, ingen batterier
  • Kompatibel med alle Gen. 3 tilbehør/tilbehør
  • Lille, praktisk og nem at bære
  • Passer til alle bryststørrelser/former
  • Kan steriliseres i dampsterilisator, mikrobølgeovn eller kogende vand
  • Fri for BPA, PVC og phthalater

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: haakaa® Brystpumpe, Generation 3 Premium sæt peach
5
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

haakaa® Brystpumpe, Generation 3 Premium sæt peach
haakaa® Brystpumpe, Generation 3 Premium sæt peach
856 kr